Ανόρθωση: Πλήγμα με Γκερέρο

Ανόρθωση: Πλήγμα με Γκερέρο

Newsroom
guerero anorthosi
Πλήγμα υπέστη η Ανόρθωση, καθώς ο επιθετικός Γκερέρο θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση, γνωστοποίησε τον τραυματισμό του επιθετικού της Γκερέρο, ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμου στον αστράγαλο στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής μας Miguel Angel Guerrero θα απουσιάζει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για το επόμενο διάστημα. Στα πλαίσια του ιατρικού και διαγνωστικού ελέγχου που υποβλήθηκε, με αφορμή τον τραυματισμό του στον αγώνα κυπέλου ενάντια στην Ομόνοια 29Μ, διαγνώστηκε ρήξη συνδέσμου στον αστράγαλο του ποδοσφαιριστή. Το ακριβές χρονικό πλαίσιο της απουσίας του θα διαφανεί τις επόμενες μέρες. Ευχόμαστε στον Μιγκελ γρήγορη ανάρρωση και η οικογένεια της Ανόρθωσης θα βρίσκεται στο πλευρό του και σε αυτή την ατυχία»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα