Γαρπόζης: «Τώρα δουλεύουμε τη νοοτροπία νικητή, πιστεύω στην ομάδα»

Γαρπόζης: «Τώρα δουλεύουμε τη νοοτροπία νικητή, πιστεύω στην ομάδα»

Newsroom
ΓΑΡΠΟΖΗΣ
Ο τεχνικός της ΑΕ Λεμεσού δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη στην έδρα της Καρμιώτισσας (1-3, 6/2), ενώ εξήγησε πως «δουλεύει» τη νοοτροπία νικητή με τους παίκτες του.

Δυο στα δυο έχει μέχρι στιγμής στον πάγκο της ΑΕΛ ο Αλέξης Γαρπόζης, αφού η Λεμεσιανή ομάδα «πέρασε» με 1-3 από το Στέλιος Κυριακίδης επί της Καρμιώτισσας.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο έμπειρος κόουτς μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου, εξηγώντας πως τη δεδομένη στιγμή στόχος είναι να επιτευχθεί η νοοτροπία νικητή, ενώ σχολίασε πως δεν σκέφτεται το ματς με τον Απόλλωνα, αλλά εκείνο με τον ΑΠΟΕΛ σε τέσσερις ημέρες.

Δείτε απόσπασμα των δηλώσεων:

« Να ευχηθώ περαστικά σε Μόρσεϊ και Κύπρο Χριστοφόρου. Ήταν διαφορετικό το ματς από αυτό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Η Καρμιώτισσα ήταν πιεσμένη βαθμολογικά κι ήθελε τη νίκη. Δεν μπορείς να κάνεις δύο ματς τα ίδια. Με τη Νέα Σαλαμίνα ήμασταν καλύτεροι, σήμερα παίξαμε καλά. Βρήκαμε τις ευκαιρίες στο β’ μέρος, ιδιαίτερα στο ανοιχτό γήπεδο, δεν βάλαμε πιο νωρίς το τρίτο γκολ, το πετύχαμε στο τέλος αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Πιστεύω πάρα πολύ στο ρόστερ της ΑΕΛ και γι’ αυτό είμαι εδώ. Αν δεν το πίστευα δεν θα ερχόμουν.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της ψυχολογίας και είμαστε σε καλό δρόμο. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα είπα στα παιδιά πως δουλεύουμε καλά αμυντικά κι έχουμε αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Ήταν δύσκολο το timing που ανέλαβα την ομάδα γιατί τα πρώτα δύο ματς που ήμουν στον πάγκο δεν έγιναν κι ήταν πρωτόγνωρο. Δίνουμε έμφαση στη νοοτροπία νικητή την οποία θέλουμε να κτίσουμε ξανά στην ΑΕΛ. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο».

Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, κοιτάμε όμως το επόμενο παιχνίδι και θέλω να καλέσω τον κόσμο μας στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα