Ανόρθωση: Ξεχειλίζει από θέληση παρά τα προβλήματα

Ανόρθωση: Ξεχειλίζει από θέληση παρά τα προβλήματα

Πάνος Λάρκος
anorthosis 25/2
Η Ανόρθωση, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα έχει δύσκολο έργο αλλά θα πρέπει να στοχεύσει στη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη, με τους φιλάθλους να αναγνωρίζουν τη σημασία της αναμέτρησης για την πορεία της ομάδας στα play offs.

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί σε ένα ακόμη αγώνα η Ανόρθωση η οποία υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ σήμερα (16:00) στο κατάμεστο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με ένα και μοναδικό στόχο. Τη νίκη και το τρίποντο που θα της δώσει τη δυνατότητα να ελπίζει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Γκαγιέγο καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών πονοκεφάλιασε έντονα για το τι θα πράξει με το αριστερό άκρο της άμυνας όπου υπάρχουν μεγάλες απουσίες. Εκτός είναι και ο Κορέια που είναι τιμωρημένος και ο Κίκο που έχει υποβληθεί σε επέμβαση και δεν υπάρχει «καθαρό» αριστερό μπακ.

Έτσι οι επιλογές είναι τρεις, να παίξει ο Μακούν αριστερό μπακ που το έχει πράξει ξανά στην καριέρα του, να πάει αριστερά ο Μηνάς Αντωνίου ή να παίξει ο Γκαγιέγο με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Σενάρια που το καθένα έχει τις δικές του πιθανότητες για να υλοποιηθεί, όμως η χρησιμοποίηση του Μακούν αριστερά ίσως είναι η επικρατέστερη.

Εκτός πλάνων είναι επίσης οι Κάργας, Γκερέρο και Αρτυματάς, ενώ ακόμη και να είναι αποστολή Ουαρίς και Μουσοντά δεν αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού. Τα προβλήματα που υπάρχουν μειώνουν και τις επιλογές του Γκαγιέγο για το πλάνο που θα χρησιμοποιήσει για το αρχικό σχήμα.

Οι έντεκα του Ισπανού…

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρμπολέδα, δεξί μπακ ο Ουαγκέ, αριστερό ο Μακούν ίσως προτιμηθεί και κεντρικοί αμυντικοί οι Μαρμούκ και Κορρέα. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Τιουνέ και Τεχέρα με τον Τσίκο και τον Φερέιρα να κινούνται στα δυο άκρα της επίθεσης και στην κορυφή θα είναι οι Καστέλ και Γκασάμα.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Περέα πίσω από τον Καστέλ και να μείνει στον πάγκο ο Γκασάμα.

Κατάμεστο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Μπροστά σε χιλιάδες φίλους της Ανόρθωσης θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μιας και οι φίλοι της «Κυρίας» έχουν αφήσει εισιτήρια μόνο για τη νότια κερκίδα. Έτσι η συμπαράσταση του κόσμου θα είναι μεγάλη μιας και αναγνωρίζουν άπαντες την σημαντικότητα της αναμέτρησης.

Με νίκη η Ανόρθωση μένει «ζωντανή» στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα μειωθούν ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες της.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα