ΑΕΖ Ζακακίου: Δεν της πάει τίποτα σωστά και ο υποβιβασμός πλησιάζει

ΑΕΖ Ζακακίου: Δεν της πάει τίποτα σωστά και ο υποβιβασμός πλησιάζει

ΑΕΖ
Μετά από ακόμη ένα παιχνίδι φεύγει με τα χέρια άδεια από τον αγωνιστικό χώρο του «Αμμόχωστος» η ΑΕΖ Ζακακίου.

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του β΄ ομίλου του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας η ΑΕΖ έχασε μέσα στην έδρα της από τον Εθνικό Άχνας. Ακόμη μία οδυνηρή ήττα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Ζακακίου για αποφυγή της ζώνης υποβιβασμού στη Β΄ Κατηγορία.

Αστοχία, έλλειψη καθαρού μυαλού σε κρίσιμα χρονικά σημεία, καθώς και άτυχες στιγμές, όπως ήταν αυτή με την κίνηση Σαρφό που έστειλε τον αντίπαλο στην άσπρη βούλα του πέναλτι και να… «σκοτώνει» το παιχνίδι, είναι κάποια από τα στοιχεία που έπαιξαν τον δικό τους ρόλο χθες και ήρθε η ήττα για την ΑΕΖ.

Μία ήττα που την αφήνει στο προτελευταίο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, ένα βαθμό περισσότερο από την ουραγό Δόξα Κατωκοπιάς. Πιο πάνω από την ΑΕΖ είναι ο Οθέλλος με 17, ενώ έχει αυξηθεί η διαφορά από την Καρμιώτισσα, η οποία είναι στην 5η θέση του ομίλου (αυτή της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία) με 23 βαθμούς.

Ο Εθνικός μετά και τη χθεσινή του νίκη ανάσανε για τα καλά, ξεμπέρδεψε από επικίνδυνες καταστάσεις, μιας και ανέβηκε στους 32 βαθμούς. Άρα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τελευταία ευκαιρία για να διατηρήσει ελπίδες για παραμονή, για την ΑΕΖ Ζακακίου είναι το προσεχές παιχνίδι, αυτό της ερχόμενης Τετάρτης, εκτός έδρας, στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Εάν και εφόσον δεν καταφέρει να κερδίσει ούτε και αυτό το παιχνίδι, αν και θα απομένουν ακόμη 11 αγωνιστικές, θα είναι πέρα για πέρα δύσκολο, ως απίθανο, το σκηνικό για την ομάδα του Ζακακίου να κάνει το… θαύμα για ανατροπή του όλου σκηνικού.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα