Καρμιώτισσα - ΑΕ Ζακακίου 0-0: Συμβιβάστηκαν με ισοπαλία στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Newsroom
Δεν ανέδειξε νικητή το ματς ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και ΑΕ Ζακακίου για την 3η αγωνιστική των play out (6/3). Οι παίκτες του Πάντσεον λίγο έλειψε να φύγουν με το πολυπόθητο τρίποντο, ο εκτεθειμένος Ρότσα όμως άφησε το τελικό αποτέλεσμα στο 0-0.

1ο ημίχρονο

Η πρώτη τελική προσπάθεια στο παιχνίδι ήρθε από την ΑΕΖ με τον Ντιγκινί να ξεχύνεται στην αντεπίθεση κάνοντας το σουτ από το όριο της περιοχής. Ο Σπόλιαριτς ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Η Καρμιώτισσα ήταν εκείνη που κρατούσε περισσότερο μπάλα αλλά ο αγώνας δεν είχε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να εκδηλώσουν επιθέσεις.

Χρειάστηκε να παρέλθει το πρώτο μισάωρο μέχρι να σημειωθεί η πρώτη πολύ καλή ευκαιρία στο ματς. Στο 32΄ ο Χαραλάμπους δοκίμασε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Οι γηπεδούχοι ανανέωναν τις επιθέσεις τους και έδειχναν να έχουν ανέβει αρκετά. Στο 34' απείλησαν ξανά με τον Ρόσι να επιχειρεί ένα διαγώνιο σουτ που έφυγε για λίγο άουτ.

Ξανά ο Ντιγκινί στο 44', βρήκε χώρο και απείλησε την αντίπαλη εστία, η μπάλα όμως κατέληξε εκτός περνώντας λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σπόλιαριτς.

Το 0-0 παρέμενε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπου, επομένως Καρμιώτισσα και ΑΕΖ αποσύρθηκαν για τα αποδυτήρια και όλα ήταν ανοιχτά για το δεύτερο ημίχρονο.

2ο ημίχρονο

Η πρώτη απειλή ήρθε από τον Θεοδώρου, ο οποίος έκανε ένα σουτ που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μιλοσάβλεβιτς. Από κει και πέρα, ελάχιστες ήταν οι αξιόλογες φάσεις για τις δύο ομάδες, με την Καρμιώτισσα να έρχεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στο 64΄.

Ο Ουεσλάτι είδε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, ανατρέποντας τις αριθμητικές ισορροπίες στο ματς.

Λίγο αργότερα (72'), ο Μιλοσάβλεβιτς πραγματοποίησε μία σπουδαία απόκρουση, λέγοντας «όχι» σε σουτ του Τσουκαλά που κατευθυνόταν προς το κέντρο της εστίας.

Η ΑΕΖ απάντησε με τον Σιφναίο να φτάνει προς την περιοχή, χωρίς να βρίσκει όμως δίχτυα, ενώ στο 77΄οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου με τον Τσουκαλά να παίρνει την κεφαλιά που δεν κατέληξε στον στόχο.

Στο 84ο λεπτό ο Σαμπό βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε καθώς ο Ρότσα που είχε επηρεάσει τη φάση ήταν εκτεθειμένος. Μετά την ακύρωση του γκολ, ακολούθησε μία ολιγόλεπτη διακοπή καθώς είχε πέσει ο φωτισμός στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Μετά την επανέναρξη, οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν 11 λεπτά ώστε να αλλάξουν το δείκτη του σκορ και να φύγουν με τη νίκη, ωστόσο το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Σπόλιαριτς, Γκραντινάρου (67′ Παντελή), Πάβλοβετς, Μαλόνε, Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς, Ουεσλάτι, Θεοδώρου, Ντούμπια, Χαραλάμπους (56′ Αγγελή), Ρόσι.

ΑΕΖ (Τζέισον Πάντσεον): Mιλοσάβλιεβιτς, Ε. Αντωνίου, Ρέινολντς, Παστελλής (71′ Χριστοφή), Ρουίθ (71′ Σιφναίος), Σαρφό (81′ Σλόγκαρ), Ρότσα-Σάντος, Σαμπό, Χατζηβασίλης, Κάστρο (56′ Κλε), Ντιγκινί.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα