ΑΕ Λεμεσού - Εθνικός Άχνας 1-1: Έπαιξαν ίσα για να μην «χ»άσουν (vid)

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 ήρθαν ΑΕ Λεμεσού και Εθνικός Άχνας, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς για την 6η αγωνιστική των Playout του πρωταθλήματος Cyta.

Σε ένα παιχνίδι που είχε από δυο ημίχρονα, ένα κακό και ένα... κάπως καλύτερο, ΑΕ Λεμεσού και Εθνικός Άχνας έμειναν στο 1-1, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Playout του πρωταθλήματος Cyta, σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι για αμφότερες.

Με την ισοπαλία αυτή οι δυο σύλλογοι παρέμειναν ισόβαθμοι στους 40 πόντους, έξι λιγότερους από τον πρωτοπόρο αυτού του μίνι πρωταθλήματος, Απόλλων Λεμεσού. Σκόρερς οι Παπαφώτης και Στυλιανού, διπλό δοκάρι για την ΑΕΛ στο 80'.

Θα ξεχαστεί πολύ εύκολα

Παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι περίμεναν ένα ξεκίνημα με ρυθμό και φάσεις, εντούτοις οι δυο ομάδες διέψευσαν άπαντες. Έπρεπε να φτάσουμε στο 15' για να δούμε την πρώτη τελική, η οποία μάλιστα ήταν μια πολύ άστοχη κεφαλιά του Καμπρέρα, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής απείλησε με σουτ και στο 32', με την μπάλα να περνάει -ξανά- άουτ.

Τέσσερα λεπτά (36') απείλησε για πρώτη φορά και η ΑΕΛ, με την κεφαλιά του Μορέιρα από καλή θέση να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παναγή. Το... κάκιστο πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το «χλιαρό» σουτ του Καμπρέρα που μπλόκαρε εύκολα ο Ολιβέιρα στο 44ο λεπτό, στην πρώτη τελική στον στόχο!

Τα είχε όλα, εκτός από νικητή

Ο Εθνικός μπήκε -πραγματικά- καλά στο δεύτερο μέρος, και απείλησε με ουσία αυτή τη φορά στο 53', με ωραία συνεργασία ένα-δυο μεταξύ Ντράζιτς και Καμπρέρα, όμως ο Ολιβέιρα απέκρουσε το πλασέ του πρώτου.

Κόντρα στη ροή του ματς, και στην πρώτη της τελική εντός εστίας, η ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη βρήκε γκολ! Μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο Παπαφώτης έπιασε το σουτ πέφτοντας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 67'.

Η απάντηση ωστόσο ήρθε μόλις ένα δεκάλεπτο αργότερα από τους παίκτες του Μαρίνου Σατσιά. Ύστερα από κόρνερ και «αναμπουμπούλα» στην άμυνα της ΑΕΛ, ο Στυλιανού έκανε το σουτ και ισοφάρισε σε 1-1 (άγαλμα ο Ολιβέιρα που δεν είχε οπτικό πεδίο).

Ξαφνικά το ματς έγινε «ροντέο», με τους γηπεδούχους να έχουν διπλό δοκάρι στο 80', από τις κεφαλιές των Μίντσεφ και Φιλίποβιτς, ενώ στο 90+2' ο Παναγή μπλόκαρε το σουτ του Μεντόγεβιτς, με το τελικό 1-1 μάλλον να αφήνει ικανοποιημένες και τις δυο ομάδες.

ΑΕ Λεμεσού (Αλέξης Γαρπόζης): Ολιβέιρα, Μπάστο, Ανδρέου (61' Μόρσεϊ), Παπαφώτη (78' λ.τ. Γερολέμου), Σέρνιτς, Μορέιρα (46' Μεντόγεβιτς), Φιλίποβιτς, Τσούκα (46' Φρατζής), Τζάλμα, Θεμιστοκλέους (61' Μίντσεφ), Κα.

Εθνικός Άχνας (Μαρίνος Σατσιάς): Παναγή, Ριστέφσκι (89' Αγγελόπουλος), Ντε Ιριόντο, Περατικός, Λίπσκι (75' Μεσκίντα), Μπίκερ, Ιωάννου, Στυλιανού, Καμπρέρα (75' Ιωαννίδης), Μ. Ηλία (75' Χριστοφή), Ντράζιτς (75' Μπέκερ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα