Πάφος: Ρους αντί Ικόκο, αμφίβολος ο Τβουμάσι ενόψει ΑΕΚ Λάρνακας

Πάφος: Ρους αντί Ικόκο, αμφίβολος ο Τβουμάσι ενόψει ΑΕΚ Λάρνακας

ρουσ 5/4
Ο Ρους αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο ματς τη Πάφου κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας (6/4), αντικαθιστώντας τον τραυματία Ικόκο. Ενοχλήσεις αντιμετωπίζει και ο Πάτρικ Τβουμάσι του οποίου η συμμετοχή δεν είναι ακόμα σίγουρη.

Ο Πάφος ετοιμάζεται να ταξιδέψει για τη Λάρνακα, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ του Ραν Μπεν Σιμόν, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος Cyta (6/4, 19:30).

Ο Καρσέδο δεν έχει στη διάθεσή του τον Ικόκο, ο οποίος αποκόμισε έναν σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ομόνοια. Ο Γάλλος έχει υποστεί θλάση βαριάς μορφής και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μιας και δεν θα μπορέσει να επιστρέψει σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες στην αγωνιστική δράση.

Τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Ρους, που θα κληθεί να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως και στο παρελθόν.

Επιπλέον, ενόψει του αυριανού (6/4) ματς αμφίβολος είναι ο Τβουμάσι, ο οποίος έχει αισθανθεί ενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Καρσέδο δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας να ολοκληρώνουν την προπόνησή τους πριν αναχωρήσουν για τη Λάρνακα.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα