Ανόρθωση: Αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της «Κυρίας»

Ανόρθωση: Αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της «Κυρίας»

Πάνος Λάρκος
anorthosis 27
Ένας κοινός στόχος συνδέει αυτή την στιγμή τον κόσμο της Ανόρθωσης. Η οικονομική σωτηρία της ομάδας. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, η διοικούσα επιτροπή μέρα-νύκτα κάνει ενέργειες για να μπορέσει να βρει τα χρήματα που απαιτούνται και να αποφύγει η ομάδα τον όποιο κίνδυνο.

Παίκτες κάθε μέρα φεύγουν, άλλοι χαρίζουν δεδουλευμένα, άλλοι είναι διαλλακτικοί, υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα ζητώντας όλα τα δεδουλευμένα τους αλλά και ολόκληρο το συμβόλαιο τους. Αυτοί είναι το μεγάλο αγκάθι τη δεδομένη στιγμή. Πέρα όμως απ’ αυτό θα πρέπει και η ίδια η Ανόρθωση να είναι τυπική και σωστή στα όσα έχει συμφωνήσει μέχρι στιγμής με τους ποδοσφαιριστές.

Αν δεν είναι τότε θα έρθουν σύντομα νέα προβλήματα. Πρέπει όμως να κλείσουν οι τρύπες στα σημερινά προβλήματα που δημιούργησε η διοίκηση Σάντη. Αυτή την ώρα κανείς στην ομάδα δεν θέλει να μπει στη διαδικασία επίρριψης ευθυνών. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και ο κατάλληλος χρόνος. Είναι η ώρα να σωθεί η ομάδα οικονομικά και αυτό θα γίνει με τη συμβολή όλων.

Εδώ ο κόσμος από μόνος του έχει μαζέψει 300.000 ευρώ για τη σωτηρία του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η προσπάθεια συνεχίζεται. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ένας αγώνας αύριο όπου η Ανόρθωση θα πάει αποδεκατισμένη απέναντι στην ΑΕΚ και με πολλά παιδιά και από τη δεύτερη ομάδα στην αποστολή.

Μαρμούκ και Τιουνέ είναι οι δυο τελευταίοι που έφυγαν, όμως η πόρτα των αποχωρήσεων δεν έχει ακόμη κλείσει…

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα