Μπεν Σιμόν: «Πάμε για τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Μπεν Σιμόν: «Πάμε για τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Newsroom
ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ
Μήνυμα τίτλου έστειλε ο Ραν Μπεν Σιμόν, παρά το εντός έδρας 1-1 της ΑΕΚ Λάρνακας με την Ανόρθωση (28/4), στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Η ΑΕΚ Λάρνακας κρατούσε στα χέρια της τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση, ωστόσο ο Μακούν ισοφάρισε σε 1-1 στο 92' και, σε συνδυασμό με το 1-0 της Ομόνοιας επί του ΑΠΟΕΛ, αναγκάζει το σύνολο του Ραν Μπεν Σιμόν να πάει μόνο για τη νίκη στον τελικό του πρωταθλήματος της 11ης Μαϊου στο ΓΣΠ.

Ο Ισραηλινός κόουτς μετά το πέρας της αναμέτρησης έστειλε μήνυμα τίτλου, αφού χαρακτηριστικά είπε πως η ομάδα του πάει για τη νίκη και τον τίτλο στο ΓΣΠ.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και μπορεί να τύχει κάτι τέτοιο. Κάποιες φορές μπορεί να συμβεί. Πρέπει να υποστηρίξουμε τους παίκτες μας, πρέπει να πάμε στο ΓΣΠ σε δύο βδομάδες και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Αυτή τη στιγμή με χρειάζονται οι παίκτες μου.

Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, μετά το τέλος της σεζόν θα το δούμε με αυτή την ισοπαλία. Πάμε για τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι καλύτερα που πάμε μόνο για ένα αποτέλεσμα. Όταν πηγαίνεις για ισοπαλία μπορεί να μην είσαι σε εγρήγορση και αυτό να στοιχίσει την ομάδα σου. Εμείς θα πάμε μόνο για τη νίκη.»

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα