ΑΕ Ζακακίου: Πέρασαν 7 μήνες, ώρα να έρθει η τρίτη νίκη

ΑΕ Ζακακίου: Πέρασαν 7 μήνες, ώρα να έρθει η τρίτη νίκη

Σάββας Νεοκλέους
ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ
Η ΑΕ Ζακακίου εδώ και αρκετές αγωνιστικές του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας έχει πέσει στη Β΄ κατηγορία και περιμένει να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις για την τρέχουσα σεζόν και να ξεκινήσει προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο.

Η ΑΕΖ είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, έχοντας 2 νίκες, 11 ισοπαλίες, 24 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 37 υπέρ και 91 κατά.

Για τη 12η αγωνιστική του β΄ ομίλου σήμερα στις 17:00 η ΑΕΖ αντιμετωπίζει στο «Αμμόχωστος» τον Οθέλλο Αθηαίνου, ο οποίος και αυτός έχει πέσει στη Β΄ Κατηγορία, είναι μία θέση πιο πάνω με 27 βαθμούς.

Η ομάδα του Ζακακίου έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης πέρα από 7 μήνες. Είχε πετύχει την 1η νίκη την 4η αγωνιστική της α΄ φάσης του πρωταθλήματος, εκτός έδρας με τη Δόξα Κατωκοπιάς, 1-3 (16.09.2023), ενώ στην 5η αγωνιστική κέρδισε στο «Αμμόχωστος» την ΑΕΚ με 3-1, πίσω στις 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Από τότε μέχρι και σήμερα δεν κέρδισε παιχνίδι πρωταθλήματος η ΑΕΖ και ευελπιστεί ότι για την… τιμή και για να τριτώσουν τα τρίποντα στην Α΄ Κατηγορία θα το πετύχει σήμερα.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα