Απόλλων Λεμεσού: Κάτι θα «μυρίστηκε» ο Ματσίν

Απόλλων Λεμεσού: Κάτι θα «μυρίστηκε» ο Ματσίν

Σάββας Νεοκλέους
matsin
Αν και με το πέρας προηγούμενων παιχνιδιών με δηλώσεις του ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, Πάμπλο Ματσίν, άφηνε να νοηθεί ότι σκέφτεται για τα καλά τη νέα σεζόν και το τι χρειάζεται η ομάδα, με το πέρας της χθεσινής αναμέτρησης με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών τα «μάσησε» κάπως.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το μέλλον του και τον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου απάντησε τα εξής: «Είναι κάτι που δεν εξαρτάται πλήρως από μένα. Χρειάζεται να δούμε τι επιλογές και τι κατάσταση θα έχουμε για να μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον. Είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε εσωτερικά με τη διοίκηση. Εγώ είμαι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε πρόταση ή τι μπορώ να προσφέρω. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει τα αρνητικά που είχαμε αυτή την σεζόν. Όλοι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε ο Απόλλων τη νέα χρονιά να βρίσκεται στους πρώτους έξι και να διεκδικήσει τίτλους».

Σε ότι αφορά το πόσες μεταγραφές χρειάζεται ο Απόλλων για να παρουσιαστεί πιο δυνατός και διεκδικητικός, ο Ισπανός τεχνικός παρατήρησε «Είναι εύκολο να πούμε πολλά λόγια αλλά από σεβασμό προς τους παίχτες που υπάρχουν αυτή την στιγμή πρέπει να συζητήσουμε εσωτερικά. Για να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση προφανώς έγιναν πολλά λάθη. Η πραγματικότητα είναι αυτή. Χρειάζεται πρώτα να κάνουμε μια ανάλυση για να δούμε πως θα κινηθούμε».

Από τη στιγμή που ακούει και διαβάζει διάφορα που αφορούν το μέλλον του τις τελευταίες μέρες, ο Πάμπλο Ματσίν παρουσιάζεται πιο… «υποψιασμένος» και περιμένει το οριστικό «ΟΚ» της διοίκησης του Νίκου Κίρζη ότι θα τιμηθεί το συμβόλαιο που έχει και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ, δεν αποκλείεται, να είναι και μία κίνηση από μέρους του αυτές οι τοποθετήσεις, για να στείλει το «μπαλάκι» στον πρόεδρο ότι περιμένει να του γνωστοποιηθούν οι αποφάσεις του. Εάν θα είναι ο Ματσίν και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Απόλλωνα ή εάν θα λυθεί η συνεργασία.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα