ΑΕΚ Λάρνακας: Αντίδραση μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

Newsroom
αεκ λαρνακας αντιδραση
Μετά την ανακοίνωση των «γαλαζοκίτρινων» σχετικά με το άνοιγμα της βόρειας κερκίδας του ΓΣΠ, η ομάδα της Λάρνακας απάντησε υποστηρίζοντας ότι είναι πιθανό να προκύψουν θέματα ασφαλείας σε περίπτωση συνύπαρξης των φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΕΚ Λάρνακας:

«Τις έντονες ενστάσεις μας και τις ξεκάθαρες τοποθετήσεις της αστυνομίας, παρατηρούμε ότι εξακολουθεί να συζητείται το ενδεχόμενο όπως, στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΠΟΕΛ, παρακαμφθεί η μέχρι σήμερα πρακτική σύμφωνα με την οποία η κερκίδα των φιλοξενουμένων χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την φιλοξενία των 50 ατόμων που συνοδεύουν την φιλοξενούμενη ομάδα.

Αν κάποιοι πιστεύουν ότι δεν προκύπτουν θέματα ασφαλείας από την ταυτόχρονη παρουσία στην ίδια κερκίδα των 50 οπαδών μας και των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, τότε είμαστε βέβαιοι ότι μπορούν να γίνουν κατάλληλες διευθετήσεις για να εφαρμοστεί ο κανονισμός 7.1 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος και παραχωρηθεί στην ΑΕΚ το 10% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Tελειώνοντας προειδοποιούμε άπαντες ότι στο ενδεχόμενο όπου εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση. Ας σκεφτούν οι υπεύθυνοι του ΓΣΠ πως ενδέχεται να εξελιχθούν τα πράγματα στην κερκίδα των φιλοξενούμενων στο τέλος του αγώνα, στο ενδεχόμενο νίκης της ομάδας μας. Κρίμα που γίνονται καν τέτοιες σκέψεις καθοδηγούμενες από αλλότρια κίνητρα.

Καλούμε την αστυνομία και τον Υπουργό Δικαιοσύνης να αναλάβουν τις ευθύνες τους και την ΚΟΠ να διαφυλάξει την πρακτική που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα. Ας αναλογιστουν οι υπεύθυνοι το προηγούμενο που θα δημιουργηθει και την μελλοντική διαχείριση του.»

@Photo credits: AVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα