ΑΕ Λεμεσού: Τα είπαν με Γιάννου, ποιο το «αγκάθι»!

ΑΕ Λεμεσού: Τα είπαν με Γιάννου, ποιο το «αγκάθι»!

githannoy
Συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας, Παναγιώτη Γιάννου, είχαν στελέχη του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου της ΑΕ Λεμεσού. Μία συζήτηση, κουβέντα, για να φανεί εάν υπάρχει έδαφος συνεργασίας των δύο πλευρών, για να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας ο Γιάννου.

Μάλιστα δε, όπως πληροφορούμαστε, οι παράγοντες της ΑΕΛ που ήταν σε αυτή τη συνάντηση εντυπωσιάστηκαν από το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Παναγιώτης Γιάννου για τον τρόπο λειτουργίας, δουλειάς του και πως σκοπεύει να πορευτεί ο ίδιος εάν συνεργαστεί με τη Λεμεσιανή ομάδα. Στο τραπέζι της συζήτησης έπεσαν και ονόματα προπονητών με κάποιο εξ αυτών να είναι γνώριμος όλων μιας και ήταν για χρόνια στη χώρα μας.

Παρόλα αυτά, αν και είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΛ η περίπτωση Παναγιώτη Γιάννου για τεχνικός διευθυντής, το βασικό, αν όχι το μοναδικό, πρόβλημα, «αγκάθι», για να προχωρήσει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, είναι το συμβόλαιο που έχει με την ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αν και εφόσον μέσα από επαφές που θα έχει ο Παναγιώτης Γιάννου με την ΑΕΚ καταφέρει και βρει φόρμουλα λύσης αυτής της συνεργασίας με τους «κιτρινοπράσινους» της Λάρνακας, τότε θα μπει στην τελική ευθεία ο δρόμος επαφών με την ΑΕΛ για να δώσουν τα χέρια. Από ότι πληροφορούμαστε, πάντως, ο Παναγιώτης Γιάννου είχε μπροστά του πρόταση και από άλλο μεγάλο Κυπριακό σύλλογο εάν ενδιαφέρεται για τεχνικός διευθυντής ακαδημιών, αλλά δεν θέλησε να αποδεχτεί εκείνο το ενδιαφέρον για να μπει σε επαφές.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα