Ομόνοια: Η ιεράρχηση των αγώνων με τη Πάφο και ο κόσμος που αδημονεί για τα «μαγικά χαρτάκια»

Ομόνοια: Η ιεράρχηση των αγώνων με τη Πάφο και ο κόσμος που αδημονεί για τα «μαγικά χαρτάκια»

Newsroom
omonoia_7.5.2024
Το 17ο κύπελλο στην 23η παρουσία της σε τελικό της διοργάνωσης θα κυνηγήσει η Ομονοια στο μεγάλο ραντεβού της 18 Μαΐου, κόντρα στην Πάφο στο ΓΣΠ, με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ να επιστρέφουν στο «Ηλίας Πούλλος».

Δεύτερη προπόνηση μετά τη επιστροφή από το 3ήμερο ρεπό των γιορτών του Πάσχα. Και στην Ομόνοια η δυάδα των αγώνων με την Πάφο, σαφώς και ιεραρχείται. Αδημονεί ο κόσμος για την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού, μετά το πέρας της αυριανής σύσκεψης.
Ξανά στο «Ηλίας Πούλλος» οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, έχοντας γεμίσει μπαταρίες αποφόρτισης και περνώντας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάτι που το είχαν μεγάλη ανάγκη. Και κάναμε λόγο για ιεράρχηση πιο πάνω, καθώς η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο μεγάλος στόχος και εκεί έχουν ρίξει το βάρος τους εδώ και καιρό οι «τριφυλλοφόροι». Το 17ο κύπελλο στην 23η παρουσία της σε τελικό της διοργάνωσης θα κυνηγήσει η Ομονοια στο μεγάλο ραντεβού της 18 Μαΐου, κόντρα στην Πάφο στο ΓΣΠ. Διατηρώντας τα κεκτημένα των δύο τελευταίων ετών και ολοκληρώνοντας μία εξαίρετη πορεία τριών μηνών με την κούπα, έχοντας ήδη πετύχει τον ευρωπαϊκό στόχο. Ωστόσο η σκέψη του three peat στην τελευταία παράσταση της χρονιάς, είναι ένα μοναδικό συναίσθημα και άπαντες θέλουν να το ζήσουν. Η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα τη στέλνει στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Εάν όμως η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατακτήσει τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση για τρίτη φορά στη σειρά, θα παίξει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και θα έχει τη δυνατότητα διπλής ευκαιρίας για πρόκριση στους ομίλους.
Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν τα ονόματα των Φαμπιάνο και Λανγκ, αμφότεροι θα δοκιμάσουν να αυξήσουν ρυθμούς στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας, ώστε να θέσουν εαυτό στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή μας, επικρατεί μεγάλη αδημονία στον κόσμο των πράσινων για τον μεγάλο τελικό. Αναλογούν από 9000 περίπου εισιτήρια στη κάθε φιναλίστ, ο ακριβής αριθμός θα καθοριστεί στη σύσκεψη της Τετάρτης (8/5) των ομάδων μαζί με τις αρχές, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες της προπώλησης.

ΑΓ

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα