Ανόρθωση: Η κινητοποίηση φέρνει χρήμα και ανάσες, αναλαμβάνει ο Χατζηστεφάνου

Ανόρθωση: Η κινητοποίηση φέρνει χρήμα και ανάσες, αναλαμβάνει ο Χατζηστεφάνου

Πάνος Λάρκος
anorthosi_xatzistefanou
Μεγάλη είναι η κινητοποίηση που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου της Ανόρθωσης τον τελευταίο καιρό με την ομάδα της Αμμοχώστου να προσπαθεί να μαζέψει 1 εκατομμύριο ευρώ και κάτι, με τον Χρίστο Χατζηστεφάνου να αναμένεται καταθέσει την υποψηφιότητα του και να αναλάβει τα ηνία του σωματείου ξανά.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στην Ανόρθωση το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την «Κυρία» να προσπαθεί να μαζέψει 1 εκατομμύριο ευρώ και κάτι να για να μπορέσει να αποφύγει κυρώσεις με αφαίρεση βαθμών και πιθανό εμπάργκο μεταγραφών.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κινητοποίηση που υπήρξε από επιφανείς Ανορθωσιάτες έχει καρποφορήσει μιας και το ποσό του 1 εκατομμυρίου έχει σχεδόν μαζευτεί και όλα δείχνουν ότι η Ανόρθωση θα αποφύγει την τιμωρία. Την ίδια ώρα γίνονται προσπάθειες για να βρεθούν άτομα που θα απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Θα είναι κάτι σαν πολυμετοχικότητα με ένα Εκτελεστικό Πρόεδρο που θα αναλάβει την όλη δουλειά.

Με μπροστάρη τον Χατζηστεφάνου


Στα του σωματείου σήμερα στις 18:00 λήγει η διορία υποβολής υποψηφιοτήτων και αναμένεται ότι μέχρι τότε ο Χρίστος Χατζηστεφάνου θα καταθέσει την υποψηφιότητα του και θα αναλάβει τα ηνία του σωματείου ξανά. Μαζί με τον συνδυασμό του στις 10 Μαΐου θα αναλάβει και επίσημα τα ηνία του σωματείου και θα προσπαθήσει να διορθώσει πράγματα σε συνεργασία με την εταιρεία που θα ενεργοποιηθεί ξανά.

Το σημαντικό τη δεδομένη στιγμή ότι η ομάδα αρχίζει να αποκτά πνοή και λύσεις. Με τον Χατζηστεφάνου στην προεδρία του σωματείου, επιφανείς Ανορθωσιάτες να εμπλέκονται στα της εταιρείας και να βάζουν χρήματα με στόχο την αποφυγή κυρώσεων που θα οδηγούσαν την ομάδα σε ακόμη πιο δύσκολα μονοπάτια.

Κοντά στα 800 χιλιάρικα…


Συνεχίζεται η μαζική στήριξη του κόσμου της Ανόρθωσης στην προσπάθεια του γίνεται για την σωτηρία του «Αντώνης Παπαδόπουλος» από τους «Μαχητές». Μέχρι σήμερα έχουν μαζευτεί πάνω από 763.000 ευρώ και ο στόχος του 1 εκατομμυρίου είναι εφικτός και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει πολύ να υλοποιηθεί και ο κόσμος να σώσει στο τέλος της ημέρας το γήπεδο.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα