ΑΕΚ: Επέστρεψαν, προπονήθηκαν και πάνε όλοι ΓΣΠ, γιγαντοοθόνη έξω από το ΑΕΚ Αρένα

ΑΕΚ: Επέστρεψαν, προπονήθηκαν και πάνε όλοι ΓΣΠ, γιγαντοοθόνη έξω από το ΑΕΚ Αρένα

Πάνος Λάρκος
ben simon
Μετά από διήμερο ρεπό που απόλαυσαν Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, σήμερα (7/5) επέστρεψαν στις προπονήσεις και έπιασαν δουλειά ενόψει του ιστορικού αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (11/5,19:00).

Oι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα (7/5) και έπιασαν δουλειά ενόψει του ιστορικού αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (11/5,19:00) .

Τις προηγούμενες μέρες ο Φαράζ είχε μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ σήμερα μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς και οι Ράφα Λόπες με τον Γκουστάβο Λέδες με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμοι και ετοιμοπόλεμοι για την μάχη των μαχών.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα έτοιμοι και ο Ραν Μπεν Σιμόν θα είναι σε θέση να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ανάλογα και του πλάνου που θα επιδιώξει να ακολουθήσει. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και εκφράζεται μεγάλη αισιοδοξία ότι η ομάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί και να πάρει τη νίκη τίτλου.

Γιγαντοοθόνη έξω από τη Νότια…


Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ σε συνεργασία και με τη διοίκηση της ομάδας θα στήσουν γιγαντοοθόνη πίσω από τη Νότια κερκίδα όπου θα μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να ζήσουν οι φίλοι της ομάδας μαζί την όλη προσπάθεια που θα γίνει για τον τίτλο.

Μία κίνηση που θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο σε περίπτωση νίκης να παραμείνει εκεί και να περιμένει την άφιξη της αποστολής στο ΑΕΚ Αρένα για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία της ΑΕΚ.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα