Playout: Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου

ΑΕΖ ΑΠΟΛΛΩΝ
Σε ένα τελείως αδιάφορο παιχνίδι, αφού δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο ούτε οι θέσεις κατάταξης αλλάζουν, ΑΕ Ζακακίου και Απόλλων Λεμεσού θα παίξουν δίχως άγχος με αρκετούς παίκτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής φέτος.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του β΄ ομίλου του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας η ομάδα που ήδη εδώ και καιρό έχει πέσει στη Β΄ Κατηγορία, ΑΕ Ζακακίου, αντιμετωπίζει στις 18:00 στο «Αμμόχωστος» τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού.

Ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι, μία… αγγαρεία και για τις δύο ομάδες, παρόλα αυτά οι προπονητές αναμένεται να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες δεύτερης και τρίτης επιλογής τους.

Είναι η προτελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα και είναι ευκαιρία για παιχνίδι μακριά από άγχος και πίεση για τις δύο ομάδες, να παίξουν ελεύθερα με ζητούμενο το βαθμολογικό κέρδος.

Οι θέσεις και των δύο δεν αλλάζουν, ο Απόλλωνας θα τερματίσει την ερχόμενη Κυριακή στο φινάλε του πρωταθλήματος στην 1η θέση του β΄ ομίλου, ενώ την ίδια μέρα και η ΑΕΖ στην τελευταία θέση που είναι μία εκ των ομάδων που θα διαβαθμιστούν στη Β΄ κατηγορία, μαζί με Οθέλλο Αθηαίνου και Δόξα Κατωκοπιάς.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα