Έντσο Καμπρέρα: Έδειξε για ακόμη μια φορά πως πρέπει να τον κρατήσουν

Έντσο Καμπρέρα: Έδειξε για ακόμη μια φορά πως πρέπει να τον κρατήσουν

Newsroom
ΚΑΜΠΡΕΡΑ
Για ακόμη μια αγωνιστική, ο Έντσο Καμπρέρα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έδειξε στους ανθρώπους του Εθνικού (ξανά) πως πρέπει να κάνουν τα πάντα για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Μπήκε αλλαγή στο 66' και μόλις επτά λεπτά αργότερα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα του κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού. Ο Έντσο Καμπρέρα έφτασε έτσι τα 18 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια και Playout) και... βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον συμπαίκτη του, Μάριο Ηλία που έχει 19, στην μεταξύ τους «μάχη» για το «χρυσό παπούτσι» του β΄γκρουπ.

Ο Αργεντίνος άσος με μια εξαιρετική κίνηση άδειασε τον Φραντζή και νίκησε τον Κυριάκου για το τελικό 2-0, δείχνοντας για ακόμη μια φορά στους ανθρώπους του συλλόγου της Άχνας πως οφείλουν να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μέχρι στιγμής, σε 13 ματς των Playout ο «βραχύσωμος» στράικερ έχει 9 γκολ, όσα ακριβώς πέτυχε και σε 23 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια της λίγκας. Παράλληλα, μετράει και 6 ασίστ, έχει δηλαδή συμμετοχή σε 24 γκολ της ομάδας του, από τα συνολικά 67 που έχει πετύχει.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα