ΑΕΚ Λάρνακας: Στην άκρη η πίκρα, στα βαθιά μπαίνει ο Ρόκα

ΑΕΚ Λάρνακας: Στην άκρη η πίκρα, στα βαθιά μπαίνει ο Ρόκα

Πάνος Λάρκος
τσαβι ροκα αεκ λαρνακας
Η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ Λάρνακας θα βρει τον Τσάβι Ρόκα να ανανεώνει τον Άνχελ Γκαρσία, αφήνοντας εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν τον Ραν Μπεν Σιμόν. Στόχος είναι η εύρεση νέου προπονητή και μάλιστα σύντομα, προκειμένου να είναι η ομάδα έτοιμη για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ό,τι έγινε-έγινε. Όση στεναχώρια και πίκρα να υπάρχει ο χρόνος και τα γεγονότα δεν αλλάζουν. Η ΑΕΚ καλείται να αποδεχθεί την μοίρα της και να συνεχίσει αυτό που κάνει με επιτυχία εδώ και τόσα χρόνια. Ο Τσάβι Ρόκα θα συνεχίσει να χτίζει και να ονειρεύεται τον τίτλο. Μπορεί να μην ήρθε φέτος αλλά η ΑΕΚ είναι χτισμένη κάτω από στέρεες βάσεις και πάνω σε αυτές θα συνεχίσει να… επενδύει.

Ήδη, ο Τσάβι Ρόκα έχει έρθει σε συμφωνία ανανέωσης του συμβολαίου του Άνχελ Γκαρσία και δεν θα αργήσει να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση, ενώ σε προχωρημένο στάδιο είναι οι επαφές και με άλλους παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ.

Όπως συνηθίζει να κάνει ο Ρόκα και η ΑΕΚ ξεκινά το χτίσιμο και τη δημιουργία του ρόστερ από τον περσινό κορμό. Όσους θέλει θα τους κρατήσει ο Ρόκα, όμως υπάρχει και το μεγάλο κεφάλαιο του προπονητή μιας και το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ ήταν το τελευταίο του Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ρόκα έχει ήδη λίστα με προπονητές που τον ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται να έκανε και κάποιες επαφές. Στόχος είναι το θέμα αυτό να κλείσει το συντομότερο για να μπορέσει η ομάδα της Λάρνακας να προχωρήσει τον προγραμματισμό απρόσκοπτα και να επικεντρωθεί ο Τσάβι Ρόκα στο πλάνο δημιουργίας της ομάδας για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα είναι αρκετά νωρίς μέσα στην σεζόν.

Επίσης, στον αέρα είναι και η περίπτωση Τόνγκια μιας και η ΑΕΚ καλείται να αποφασίσει αν θα πληρώσει για να τον κάνει δικό της. Κάτι που θα αποφασιστεί από κοινού του Ρόκα και της διοίκησης.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα