Στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με Ομόνοια ο Εβάντρο Κόστα

Στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με Ομόνοια ο Εβάντρο Κόστα

Newsroom
ΕΒΑΝΤΡΟ ΚΟΣΤΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, «υπάρχει καπνός» μεταξύ της Ομόνοιας και του Βραζιλιάνου εξτρέμ, Εβάντρο Κόστα, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στην Κύπρο για να έχει τις τελικές επαφές με τους «πράσινους».

Για τα καλά στο στόχαστρο της Ομόνοιας φέρεται να βρίσκεται ο Εβάντρο Κόστα. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που είναι ελεύθερος αυτό το διάστημα, αρέσει στους ανθρώπους των «πρασίνων» και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, βρίσκεται στην Κύπρο, ούτως ώστε να συζητήσει από κοντά με τους αρμόδιους το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Το Who is who

Ο Εβάντρο Κόστα είναι όπως προαναφέραμε Βραζιλιάνος εξτρέμ, 28 ετών. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο σε κάποιον σύλλογο, δεδομένο που «βολεύει» την Ομόνοια καθώς δεν θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιο ποσό για την απόκτησή του, παρά μόνο το συμβόλαιό του (αν επέλθει συμφωνία).

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα «τσικό» της ιστορικής Σαο Πάουλο, ενώ έχει αγωνιστεί και σε σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η ιταλική Ουντινέζε, την πορτογαλική Εστορίλ και την Αούστρια Βιέννης.

Συνολικά, σύμφωνα με το transfermarkt μετράει 34 γκολ και 20 ασίστ σε σύνολο 229 συμμετοχών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα