ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα της υπόθεσης Γερεμέγιεφ

Newsroom
Η συγκλονιστική αντίδραση του Γερεμέγεφ στον τραυμτισμό του Μπάμπα
Τις τελευταίες ώρες, έντονη φημολογία υπάρχει γύρω από το όνομα του Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ και το πιθανό ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Σουηδού φορ.

Είναι γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται στην αναζήτηση φορ, μετά την -πιθανή- φυγή του Κβιλιτάια. Ήταν αναμενόμενο ότι η ελληνική αγορά θα «παίξει» για τους «Γαλαζοκίτρινους», με τον Γερεμέγιεφ να αρέσει στον ΑΠΟΕΛ. Πράγματι έχει εκφραστεί ένα ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αξιολογήθηκε θετικά από προπονητή και διοίκηση και αναμένουμε εξελίξεις. Πάντως η υπόθεσή του δεν παύει να είναι δύσκολη. Αρχικά ο Σουηδός φορ έχει συμβόλαιο με τους Πράσινους μέχρι τον Δεκέμβρη του 2025, μια παράμετρο που ίσως φέρει εμπόδια.

Στη συνέχεια, πρέπει να ληφθεί υπόψη, ότι το προπονητικό μέλλον του Παναθηναϊκού είναι άγνωστο, οπότε οι ονοματολογίες στο μεταγραφικό εξαρτώνται από πολλά. Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να αναλάβει το Τριφύλλι ένας προπονητής ο οποίος να θέλει τον Γερεμέγιεφ ως πρώτο επιθετικό και να μην συζητάει την παραχώρηση του. Μπορεί να συμβεί και το αντίθετό. Πάντως το όνομά του δεν παύει να ενδιαφέρει έντονα τον ΑΠΟΕΛ.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι φέτος ο 30χρονος κεντρικός επιθετικός είχε 8 γκολ και μια ασίστ, μόλις σε 488' αγωνιστικά λεπτά. Ο Γερεμέγιεφ είναι ένα από «τα αγαπημένα παιδιά» της πράσινης κερκίδας και το ζήτημα της αποχώρησης ή της παραμονής του επρόκειτο να απασχολήσει. Φυσικά σε περίπτωση που η υπόθεση δεν προχωρήσει, υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι για την θέση του επιθετικού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα