Νέα Σαλαμίνα: Συνεχίζει να το παλεύει για Κόστιτς

Νέα Σαλαμίνα: Συνεχίζει να το παλεύει για Κόστιτς

Πάνος Λάρκος
kostic
Μετά το ναυάγιο της προσπάθειας απόκτησης του Παπαστυλιανού η Νέα Σαλαμίνα έχει εντείνει τις προσπάθειες της για απόκτηση του Ιβάν Κόστιτς. Ο Σέρβος τερματοφύλακας πέρσι αγωνίστηκε στο Βόλο έχοντας 11 συμμετοχές.

Όπως αποκάλυψε το Gazzetta Cyprus σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο 28χρονος τερματοφύλακας είναι μέσα στις βασικές επιλογές των ερυθρολεύκων και του Χριστόδουλου Χριστοδούλου. Ένας τερματοφύλακας ο οποίος αν αποκτηθεί θα βάλει πίεση και στον Μελίσσα.

Την ίδια ώρα γίνονται προσπάθειες απόκτησης επιθετικού κορυφής. Μπορεί να γράφτηκε το όνομα του πρώην επιθετικού της Ανόρθωσης, του Γκασάμα, όμως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Η Νέα Σαλαμίνα έχει καιρό που χτύπησε την πόρτα του Γκασάμα όμως υπήρχε εξ αρχής μεγάλη οικονομική διαφορά και δεν προχώρησε.

Οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν το καλύτερο συμβόλαιο που θα έχουν την νέα σεζόν για τον επιθετικό κορυφής και γι’ αυτό θα γίνει πολύ προσεκτική επιλογή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα