Γιάννος Οκκάς: «Είναι μεγάλη τιμή να είμαι προπονητής μιας ομάδας, που μου έδωσε περισσότερα από ότι της έδωσα» (vid)

Γιάννος Οκκάς: «Είναι μεγάλη τιμή να είμαι προπονητής μιας ομάδας, που μου έδωσε περισσότερα από ότι της έδωσα» (vid)

Newsroom
οκκας ανορθωση συμφωνια
Ο προπονητής Γιάννος Οκκάς της Ανόρθωσης παρουσιάστηκε στην αίθουσα «Αντώνης Παπαδόπουλος» ενόψει της νέας χρονιάς.

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» η παρουσίαση του προπονητή Γιάννου Οκκά, ο οποίος μίλησε για αρκετά θέματα που αφορούν τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εμάς. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όσοι με γνωρίζουν, είμαι νικητής και δουλεύω σκληρά. Με ανήσυχο πνέυμα και φιλοδοξίες θα κτιστεί η νέα Ανόρθωση, όπως αξίζει σε αυτό το Σωματείο. Είναι μεγάλη τιμή να είμαι προπονητής μιας ομάδας, που μου έδωσε περισσότερα από όσα εγώ της έδωσα. Ο πρώτος μου στόχος είναι να περάσω στους ποδοσφαιριστές το πνεύμα και την φιλοδοξία μου.Δεν μπορεί να υποτιμήσει κανείς την Ανόρθωση. Αυτό είναι και το μειονέκτημα. Εμείς θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν ως μεγάλη ομάδα. Το μπάτζετ θα είναι πιο κάτω από τις άλλες χρονιές

Για τον Τσίκο: «Στην Ανόρθωση θα μείνουν όσοι θέλουν να μείνουν. Ο Τσίκο αν θέλει να μείνει στην ομάδα, τον θέλω και εγώ»

Για τον κόσμο: «Η αγαπή του κόσμου είναι και ήταν δεδομένη. Αυτό το έζησα. Μέσα από τη δουλειά μας θέλω να κερδίζουμε τον κόσμο. Ο κόσμος είχε δείξει κατανόηση. Πρέπει να κρατήσουμε τον κόσμο, ο οποίος μας κράτησε ζωντανό. Η Ανόρθωση ήταν και είναι οικογένεια. Ξέρετε πολύ καλά τη δύναμη και την ώθηση που παίρνουμε. Έχουμε ένα όπλο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Ελπίζω να τον έχουμε και στα εκτός έδρας».

Για τους συνεργάτες: « Για τους συνεργάτες μου, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι παιδιά που είναι ακούραστοι. Είναι παιδιά με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, σε αυτό που κάνουν είναι ξάγρυπνοι και γι’ αυτό θα είναι μαζί μου. Ο Κωνσταντίνος Κολτσίδας εξ’ Ελλάδος με τον οποίο συνεργάστηκα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο Σταύρος Πάρπας με τον οποίο συνεργάστηκα στις Εθνικές και ο Αντώνης Γιωργαλλίδη»

Για το ρόστερ, τον Τζούλιου και τον Σταμούλη: «Υπάρχουν παιδιά που έχουν συμβόλαιο, η πλειοψηφία είναι Κύπριοι. Υπάρχει σκέψη για να προσεγγίσουμε και κάποιους των οποίων λήγει το συμβόλαιο. Για τον Τζούλιου, έχει πρόταση από το εξωτερικό, το εξετάζουμε με την διοίκηση τι θα είναι καλύτερο και γι’ αυτόν και για την ομάδα. Θέλουμε τα παιδιά μας να προχωράνε. Αν είναι καλύτερο και για τους δύο να γίνει μεταγραφή θα γίνει εφόσον και οι δύο πλευρές είμαστε ευχαριστημένοι. Με τον Σταμούλη υπήρχε μια συμφωνία πριν αναλάβω και είαμστε πολύ κοντά να είναι στο ρόστερ μας.

Για τον ρόλο του κ. Πριέτο: «Το χειρίζεται η διοίκηση και είναι η αρμόδια να σας απαντήσει για τον ρόλο του Πριέτο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα