Πάφος: Ο Πελάζιο επέστρεψε και βρίσκεται στην Αυστρία με τους «γαλάζιους»

Πάφος: Ο Πελάζιο επέστρεψε και βρίσκεται στην Αυστρία με τους «γαλάζιους»

Newsroom
πελαζιο παφος
Ο δανεισμός του Πέδρο Πελάζιο στην Γιουνάιτεντ FC ολοκληρώθηκε, με τον Πορτογάλο μέσο να επιστρέφει στις προπονήσεις της Πάφου, οι οποίες διεξάγονται στην Αυστρία.

Ακόμα έναν παίκτη θα υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο. Πρόκειται για τον Πέδρο Πελάζιο, ο οποίος είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από την Πάφο στη Γιουνάιτεντ FC των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο 24χρονος θα αγωνίζεται και πάλι για τους «γαλάζιους» ο οποίοι τον είχαν εντάξει στο δυναμικό τους το καλοκαίρι του 2022. Ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει 33 εμφανίσεις με τους Παφίτες, μοιράζοντας τέσσερις ασίστ, ωστόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα δεν είχε καταφέρει να ξεχωρίσει.

Δόθηκε δανεικός για ένα διάστημα στη ΚΣ Μαρίτιμο και πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κυπελλούχους σε αυτή τη νέα εποχή που διανύουν.

Ο Πορτογάλος ταξίδεψε στην Αυστρία, όπου η Πάφος συνεχίζει την προετοιμασία της και θα ενσωματωθεί στην ομάδα.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα