Πάφος: Συνάντηση με τον Εθνικό Άχνας για την παραχώρηση του Μάριου Ηλία

Newsroom
marios ilia pafos
Οι κυπελλούχοι έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Μάριου Ηλία και πρόκειται να συναντηθούν με άτομα της διοίκησης του Εθνικού προκειμένου να διαπραγματευτούν για τον παίκτη.

Ο Μάριος Ηλία αποτελεί... διακαή πόθο της Πάφου, πράγμα που φαίνεται από τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά των «γαλάζιων» για την απόκτηση του παίκτη.

Ο 28χρονος σέντερ φορ του Εθνικού απασχολεί και την Φίτεσε, ωστόσο ο ίδιος θα παρέμενε στην Κύπρο εάν η προσφορά των κυπελλούχων είναι συμφέρουσα.

Σχετικά με το ζήτημα της μεταγραφής του Μάριου Ηλία, οι Παφίτες θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με μέλη της διοίκησης του συλλόγου της Άχνας προκειμένου να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι.

Ο εξτρέμ του Εθνικού αποτελεί έναν από τους καθοριστικότερους παίκτες του συλλόγου. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ίδια ομάδα και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 157 εμφανίσεις, σημειώνοντας 45 γκολ και 14 ασίστ.

Η παραχώρησή του θα σημάνει το τέλος μίας εποχής για την ομάδα της Άχνας, που μέσα στα χρόνια τον έχει αποχωριστεί προσωρινά τρεις φορές, δίνοντάς τον δανεικό σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Αλκή.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα