ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη η σημερινή μάχη για ενίσχυση

ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη η σημερινή μάχη για ενίσχυση

Newsroom
apoel proth proponhsh
Κρίσιμη αναμένεται η σημερινή ημέρα για τον ΑΠΟΕΛ, αναφορικά με το κομμάτι της ενίσχυσης, καθώς άπαντες επιθυμούν να βρίσκεται στην προετοιμασία τουλάχιστον ένας νέος επιθετικός.

Η σημερινή (26/6) μέρα είναι καθοριστική για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς οι προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας κορυφώνονται. Η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη εργάζεται ακατάπαυστα για να κλείσει τις εκκρεμότητες του σχεδιασμού πριν την αναχώρηση για τη Σερβία, προγραμματισμένη για την Πέμπτη. Ο Σέρβος επιθετικός Στέφαν Ντράζιτς, που βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, αποτελεί στόχο, ενώ επίσης ενδιαφέρον υπάρχει για τον Ρουμάνο Τζορτζ Πούσκας (πρώτος στη λίστα) και τον Αυστριακό Νίκολα Ντόβενταν.

Η πίεση του χρόνου είναι μεγάλη. Παρόλα αυτά, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν προτίθεται να λάβει βεβιασμένες αποφάσεις. Οι στόχοι έχουν τεθεί από καιρό και οι συζητήσεις συνεχίζονται με προσοχή για να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές επιλογές. Η ομάδα επιθυμεί να ξεκινήσει την προετοιμασία της στο Ζλάτιμπορ με τουλάχιστον έναν νέο σέντερ φορ και, αν είναι δυνατόν, και τον δημιουργικό μέσο που αναζητείται.

Η διοίκηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενσωματώσει τις νέες προσθήκες στην ομάδα πριν την αναχώρηση. Ο Νταβίδ Γκαγιέγο, σε συνεργασία με τον Πρόδρομο Πετρίδη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, εξετάζει κάθε πιθανή επιλογή με προσοχή. Στόχος είναι να ενισχυθεί η ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που θα συμβάλουν στην επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της νέας σεζόν.

Οι επόμενες ώρες θα είναι έντονες, καθώς η διοίκηση επιδιώκει να εξασφαλίσει τις απαραίτητες υπογραφές. Η προετοιμασία στη Σερβία, θέλει θα ξεκινήσει με τους καλύτερους δυνατούς όρους, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Η σημερινή μέρα, λοιπόν, δεν είναι απλώς σημαντική, αλλά καθοριστική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα