ΑΕΚ Λάρνακας: «Πετάει» για Ολλανδία με 3+1 νέα πρόσωπα

ΑΕΚ Λάρνακας: «Πετάει» για Ολλανδία με 3+1 νέα πρόσωπα

Πάνος Λάρκος
aek_proponisi
Από σήμερα η ΑΕΚ μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας μιας και το μεσημέρι θα «πετάξει» για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο Τέγκελεν μέχρι και τις 7 Ιουλίου. Εκεί η ομάδα της Λάρνακας θα δώσει τρία φιλικά και θα… λιώσει στη δουλειά με στόχο να είναι πανέτοιμη για τις πρώτες ευρωπαϊκές μάχες (25 Ιουλίου).

Αλομέροβιτς. Δημητρίου και Εκπολό είναι τα τρία νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας, ενώ πολύ σύντομα θα ενσωματωθεί και ο Καμπρέρα ο οποίος από την 1η Ιουλίου θα είναι και τυπικά ελεύθερος. Θα ανακοινωθεί από την ομάδα της Λάρνακας και θα πιάσει δουλειά στην Ολλανδία.

Την ίδια ώρα η προσπάθεια για ενίσχυση συνεχίζεται με την ΑΕΚ να είναι στο περίμενε των απαντήσεων των Τόνγκια και Πέρε Πονς, ενώ ο Ρόκα έχει σε εξέλιξη και άλλες περιπτώσεις που κινείται για να ενίσχυση του ρόστερ. Βέβαια, δεν βιάζεται μιας και ο κορμός υπάρχει και αυτό που επιδιώκει είναι αυτοί που θα έρθουν να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ στην προετοιμασία της στην Ολλανδία θα δώσει τρία φιλικά ματς:
-29/06, 17:00 (τοπική ώρα) με την FC Den Bosch (Oλλανδία)
-03/07, 18:00 (τοπική ώρα) με τον ΠΑΟΚ (Ελλάδα)
-06/07, 14:00 (τοπική ώρα) με την Cercle Brugge KSV (Βέλγιο)

H αποστολή αποτελείται από 41 συνολικά άτομα, εκ των οποίων οι 24 είναι ποδοσφαιριστές και οι 17 τεχνικό επιτελείο και προσωπικό.

Ποδοσφαιριστές (24): Zlatan Alomerovic, Gustavo Ledes, Fran Sol, Mark Diemers, Imad Faraj, Δημήτρης Στυλιανίδης, Angel Garcia, Hrvoje Milicevic, Bruno Gama, Wilfrid Kaptoum, Clerismario Santos, Goodswill Ekpolo, Μάριος Δημητρίου, Danny Henriques, Valentin Roberge, Facundo Sanchez, Γιώργος Ναούμ, Χένρη Μπέιτς Ανδρέου, Ανδρέας Καψής, Ιωακείμ Τούμπας, Μάξιμος Πετούσης, Δημοσθένης Βασιλείου, Ανδρέας Παρασκευάς, Adam Gyurcso.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα