ΑΕ Λεμεσού: Πάει για 10άδα και παραπάνω

ΑΕ Λεμεσού: Πάει για 10άδα και παραπάνω

Σάββας Νεοκλέους
giannou coleman
Ο προγραμματισμός της ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς. Πέρα των αποχωρήσεων, υπάρχουν και οι προσθήκες.

Μέχρι στιγμής αποτελούν επίσημα παίκτες της ΑΕΛ, ως μεταγραφές, οι Ζαχαρίου, Μάμας και Φιλιώτης.

Παρόλα αυτά, το πλάνο του μεταγραφικού σχεδιασμού λέει σίγουρα ακόμη 10 μεταγραφές. Αυτές θα είναι από την ξένη κοινοτική αγορά. Συγκεκριμένα, θα αποκτηθούν από δύο τερματοφύλακες, κεντρικοί αμυντικοί και επιθετικοί, καθώς και από ένας αριστερός ακραίος αμυντικός, ανασταλτικός χαφ, επιτελικός μέσος, αριστερός ακραίος επιθετικός και δεξιός.

Τα ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν στο κεφάλαιο παραμονή ή όχι στο ρόστερ της ΑΕΛ, όπως είναι οι περιπτώσεις Μίντσεφ, Μακρής, Φραντζής, Σέρνιτς, Μαρς, όταν ξεκαθαρίσουν θα διαφανεί εάν θα διαφοροποιήσουν κάτι από τις θέσεις όπου αναφέραμε πιο πάνω ότι κινούνται οι γαλαζοκίτρινοι για ενίσχυση. Μέχρι και το τέλος της τρέχουσας βδομάδας ίσως κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις ξεκαθαρίσουν οριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα