ΑΕ Λεμεσού: Το παλεύουν και φαίνεται να… κερδίζουν το οριστικό «ναι» του «Τρίσκο»

ΑΕ Λεμεσού: Το παλεύουν και φαίνεται να… κερδίζουν το οριστικό «ναι» του «Τρίσκο»

Σάββας Νεοκλέους
ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ
Όλο και πιο κοντά στην ΑΕ Λεμεσού βρίσκεται ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ποδοσφαιριστής στον οποίο ποντάρουν αρκετά οι Γιάννου και Κόλμαν, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα αποτελέσει τη μοναδική προσθήκη επιθετικού.

Τα τελευταία 24ωρα οι ιθύνοντες του προγραμματισμού της ΑΕ Λεμεσού εξασκούν πιέσεις προς την πλευρά του Ιβάν Τρισκόφσκι, για να τον πείσουν να αποδεχτεί την πρόταση που έχει ενώπιον του και να φορέσει και τη «γαλαζοκίτρινη» φανέλα.

Αν και o «Τρίσκο» είναι στα 37 (18 Απριλίου 1987), στην ΑΕΛ βλέπουν ότι ο παίκτης μπορεί να δώσει στοιχεία που χρειάζονται σε αυτό το «κτίσιμο» που γίνεται από Παναγιώτη Γιάννου και Κρις Κόλμαν.

Οι επαφές που γίνονται φαίνεται να καρποφορούν με τον Τρισκόφσκι να παρουσιάζεται έτοιμος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να πάει Λεμεσό και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΑΕΛ για τη νέα σεζόν.

Εάν και εφόσον ο Τρισκόφσκι ντυθεί «Λέοντας», τότε η λογική λέει ότι αποχωρεί από το ρόστερ ο Μίντσεφ, ο οποίος επιθυμεί να αποδεχτεί την πρόταση που έχει εδώ και μέρες ενώπιον του από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Βέβαια, στην ΑΕΛ θα κάνουν και άλλη μεταγραφή επιθετικού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα