Απόλλων Λεμεσού: Οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας

Απόλλων Λεμεσού: Οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας

Newsroom
απολλων 18/4
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Λεμεσού, ενημερώνοντας περί όσων αφορούν την προετοιμασία της ομάδας, φανερώνοντας όλες τις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2024-25 για τον Απόλλωνα σηματοδοτείται τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, με την πρώτη συγκέντρωση των παικτών και του προπονητικού επιτελείου.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Ιουλίου.

Η ομάδα μας θα εγκατασταθεί στις Πλάτρες, όπου θα παραμείνει το διάστημα 15-27 Ιουλίου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Στο διάστημα αυτό, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Στη συνέχεια, η ομάδα θα μεταβεί στη Σλοβακία για το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας της, το οποίο θα διαρκέσει από τις 30 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου.


Κατά την εκεί παραμονή της, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει φιλικούς αγώνες, λεπτομέρειες των οποίων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.


Η επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 8 Αυγούστου, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Λεμεσού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα