Παπαδόπουλος: «Δεν επιβεβαιώνουμε για κανένα παίκτη, συζητήσεις για φιλικό με Ολυμπιακό»

Newsroom
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος, σχολίασε τα μεταγραφικά σενάρια του Άρη Λεμεσού, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχου συζητήσεις για φιλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο Αλφαμέγα.

Καλεσμένος σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 βρέθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος.

Φυσικά, κυρίαρχα θέματα συζήτησης ήταν τα μεταγραφικά και οι περιπτώσεις Νάστασιτς, Σπόλιαριτς και Κβιλιτάια. Ωστόσο, ο κ. Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, για φιλικό στο στάδιο Αλφαμέγα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Οι πρώτες μέρες στη Λετονία:

«Είμαστε στην προπόνηση τώρα στην Λετονία, γίνονται διπλές προπονήσεις και η ένταση θα αυξηθεί με τριπλές από την ερχόμενη εβδομάδα. Ο καιρός δεν έχει καμία σχέση με την Κύπρο, την πρώτη μέρα ήταν 17 βαθμοί τώρα 21-22, μπορούν να δουλέψουν σε ψηλές εντάσεις σε τέτοιες συνθήκες».

Για τα αγωνιστικά:

«Ο Σάβο κάνει ατομικό λόγω του κατάγματος στο προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Κάνει την αποθεραπεία του, δεν βιάζεται γιατί δεν θα ρισκάρουμε. Τρεις παίκτες έρχονται σήμερα οι Μουσούντα, Μάτισικ, Μοντνόρ και και ο Γιαγκό την Κυριακή αφού παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες».

Εάν υπάρχουν μεταγραφικές εξελίξεις:

«Είμαστε κοντά σε περιπτώσεις αλλά όλα μπορούν να συμβούν και δεν μπορείς να ξέρεις πριν από την υπογραφή. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και περιμένουμε».

Για το Νάστασιτς:

«Δεν θα επιβεβαιώσουμε κανένα παίκτη, δεν είναι η απάντηση που θα θέλατε να ακούσετε αλλά εμείς ψάχνουμε ένα κεντρικό αμυντικό με μεγάλη αξία και παραστάσεις».

Για τον Κόβασετς:

«Είναι εδώ κοντά μας, είναι νεαρός Σέρβος από την Βοιβοντίνα και περνάει από δοκιμαστικά στην ομάδα μας. Θα κριθεί εάν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και μετά θα υπάρξει επαφή με την ομάδα του».

Για τους δανεικούς που επέστρεψαν:

«Ο Άλεξ Σαρφό μόνο. Είναι εδώ μαζί μας από την πρώτη μέρα γιατί ο προπονητής έκρινε ότι βελτιώθηκε και θα αξιολογηθεί».

Το ενδιαφέρον Σπόλιαριτς της Ανόρθωσης:

«Για να συζητήσουμε παραχώρηση παίκτη πρέπει να έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας και δεν έχουμε αυτή τη στιγμή από κανένα για τον Σπόλιαριτς».

Φιλικό προετοιμασίας με Ολυμπιακό Πειραιώς:

«Είμαστε σε συζητήσεις για φιλικό στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ και αναμένουμε να δούμε στο τέλος εάν θα γίνει τελικά».

Για την πρόκριση της Γεωργίας και του Κβιλιτάια που καθυστερεί την ανακοίνωση:

«Θα δούμε τι θα γίνει, παρακολουθούμε όλα τα παιχνίδια με ενδιαφέρον…»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα