Άρης Λεμεσού: Άφιξη των τριών διεθνών στη Λετονία

Άρης Λεμεσού: Άφιξη των τριών διεθνών στη Λετονία

Newsroom
aris lemesou proponhsh
Ανακοίνωση για την εξέλιξη της προετοιμασίας εξέδωσε ο Άρης, με τους διεθνείς Μοντνόρ, Μουσσούντα και Μάτισικ να καταφτάνουν στη Λετονία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυϊκών ομάδων και ασκήσεις ευελιξίας, ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας το πρωινό της Πέμπτης, ακολουθώντας το πρόγραμμα προετοιμασίας που ετοίμασε το προπονητικό τιμ για την πρώτη εβδομάδα στη Λετονία.

Το απόγευμα μετά την προθέρμανση, η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα, τακτική προπόνηση με μπάλα και παιχνίδι. Κύριο χαρακτηριστικό της απογευματινής προπόνησης, ήταν οι υψηλές εντάσεις στις οποίες δούλεψαν και πάλι οι ποδοσφαιριστές.

Στο μεταξύ, λίγα λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα αφίχθηκαν στο αεροδρόμιο της Ρίγα οι Μοντνόρ, Μουσσούντα και Μάτισικ στους οποίους είχε δοθεί επιπρόσθετη άδεια μερικών ημερών, λόγω των υποχρεώσεων που είχαν με τις Εθνικές τους ομάδες. Από αύριο Παρασκευή θα μπουν στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Το βράδυ της Κυριακής αναμένεται στη Λετονία και ο Στιβ Γιαγκό, με την άφιξη του οποίου θα υπάρχει πλέον απαρτία, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη χώρα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Την Παρασκευή θα κλείσει ο κύκλος των διπλών προπονήσεων της πρώτης εβδομάδας στη Λετονία, καθώς το Σάββατο είναι προγραμματισμένη μόνο πρωινή προπόνηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα