ΑΠΟΕΛ: Η αβεβαιότητα πλανάται πάνω από τον Μεχρί

ΑΠΟΕΛ: Η αβεβαιότητα πλανάται πάνω από τον Μεχρί

Newsroom
μεχρι αποελ 28/6
Ο τραυματισμός του Μεχρί αποτελεί μεγάλο πισωγύρισμα για τον ίδιο και για την ομάδα του, τον ΑΠΟΕΛ. Ο παίκτης, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, βρίσκεται ήδη σε επισφαλή θέση στο ρόστερ, και αυτή η εξέλιξη δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την παραμονή του.

Την περασμένη σεζόν, ο Μεχρί δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του. Παρά το γεγονός ότι ήταν μέλος της ομάδας, η απόδοσή του δεν ήταν σταθερή ούτε ικανοποιητική, γεγονός που έκανε τη διοίκηση να σκέφτεται την πιθανότητα αντικατάστασής του. Με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου στον ΑΠΟΕΛ, ο Μεχρί ήξερε ότι έπρεπε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν για να διασφαλίσει τη θέση του.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του τώρα σημαίνει ότι θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς και τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η απουσία από την προετοιμασία και τους πρώτους αγώνες είναι κρίσιμη, καθώς είναι η περίοδος που οι παίκτες δείχνουν την κατάστασή τους και διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Χωρίς αυτήν την ευκαιρία, ο Μεχρί αντιλαμβάνεται ότι αυξήθηκαν οι δυσκολιές.

Ο ΑΠΟΕΛ, από την πλευρά του, καλείται να λάβει αποφάσεις. Με τον παίκτη εκτός δράσης για το άμεσο μέλλον, η ομάδα μπορεί να στραφεί σε άλλες επιλογές για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Παράλληλα, ο παίκτης θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για την αποκατάστασή του και να δείξει την αποφασιστικότητά του να επιστρέψει καλύτερος και πιο δυνατός.

Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον του Μεχρί στον ΑΠΟΕΛ παραμένει επισφαλές. Η απόδοσή του μετά τον τραυματισμό και η ανταγωνιστικότητα που θα επιδείξει θα καθορίσουν αν θα μπορέσει να επανέλθει και να διεκδικήσει ξανά μια θέση στην ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει μπροστά του δύσκολο αγώνα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, για να αποδείξει την αξία του και να παραμείνει στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα