Απόλλων Λεμεσού: Ισραηλινά δημοσιεύματα τον συνδέουν με τον Τσιμποτά

Απόλλων Λεμεσού: Ισραηλινά δημοσιεύματα τον συνδέουν με τον Τσιμποτά

Newsroom
mavis_tsibota
Δημοσιεύματα από το Ισραήλ συνδέουν τον επιθετικό της Χαποέλ Τελ Αβίβ, Μαβίς Τσιμποτά με τον Απόλλωνα Λεμεσού, κάνοντας λόγο για προχωρημένες επαφές.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα Ισραηλινής ιστοσελίδας, ο Κονγκολέζος επιθετικός, βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την Χαποέλ Τελ Αβίβ. Ο υποβιβασμός του συλλόγου τον περιορίζει οικονομικά, με μοναδική λύση να είναι η αποδέσμευση συμβολαίων, με ένα από αυτά να είναι του Τσιμποτά.

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος γίνεται αναφορά και σε άλλη μια ομάδα η οποία έχει επαφές με τον ποδοσφαιριστή, με όλους να αναμένουν τις εξελίξεις της υπόθεσηςς.

Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, ο επιθετικός από το Κονγκό, πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 5 φορές συνολικά και μοιράζοντας και 2 ασίστ. Μεταξύ των ομάδων που έχει αγωνιστεί ο 28χρονος είναι η, Μακάμπι Χάιφα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Λουντογκόρετς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα