Απόλλων Λεμεσού: Έχει γίνει πρόταση στον Τσιμποτά - Αισιοδοξούν ότι θα πει το «ναι»

Απόλλων Λεμεσού: Έχει γίνει πρόταση στον Τσιμποτά - Αισιοδοξούν ότι θα πει το «ναι»

Newsroom
τσιποτα απολλων 2
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, ο Απόλλων έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Μαβίς Τσιμποτά, με το κλίμα των διαπραγαμτεύσεων να είναι καλό και να υπάρχουν ελπίδες οτι ο παίκτης θα απαντήσει θετικά.

Ισραηλινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και τον Μαβίς Τσιμποτά. Ο Κονγκολέζος επιθετικός, βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την Χαποέλ Τελ Αβίβ και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πληροφορίες επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ από το Ισραήλ, καθώς όντως έχει γίνει πρόταση από μεριάς των Κυανόλευκων με τον παίκτη να είναι αρκετά ευχαριστημένος από τα όσα έχει ακούσει.

Οι ιθύνοντες είναι αισιόδοξοι πως ο ίδιος θα απαντήσει θετικά. Ο Τσιποτά την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας πέντε φορές και μοιράζοντας δύο ασίστ. Μερικές από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί ο 28χρονος είναι οι: Μακάμπι Χάιφα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Λουντογκόρετς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα