Καρμιώτισσα: «Ο Σέκουλιτς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Κύπριους»

Καρμιώτισσα: «Ο Σέκουλιτς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Κύπριους»

Newsroom
σεκουλιτς καρμ
Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο Μπόρις Σέκουλιτς θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καρμιώτισσας, με τη συμφωνία να έχει ήδη επιτευχθεί και τον παίκτη να ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο.

Η Καρμιώτισσα φαίνεται να έχει καταλήξει στην προσθήκη που θέλει να κάνει για την ενίσχυση της άμυνάς της. Πρόκεται για τον 32χρονο Μπόρις Σέκουλιτς, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν για την Γκούρνικ Ζάμπζε.

Ο Σέρβος, σύμφωνα με δημοσίευμα της πατρίδας του, έχει ήδη πει το «ναι» στον σύλλογο τον Άνω Πολεμιδιών και εντός των επόμενων ημερών θα ταξιδέψει στην Κύπρο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Η περίπτωσή του είχε εξεταστεί και τον Ιανουάριο του 2023, ωστόσο δεν προχώρησαν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο και εκτός συγκλονιστκού απροόπτου, ο δεξιός οπισθοφύλακας θα συνεχίσει στην καριέρα του στην Καρμιώτισσα. Μερικοί από τους «σταθμούς» που έχει κάνει έως τώρα είναι οι Σλόβαν Μπρατισλάβας και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πρόκειται για έναν πολύπειρο αμυντικό, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το MLS, στους Chicago Fire. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε πραγαμτοποίησε 29 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ για τους Πολωνούς.

Ο ίδιος έχει παίξει και με το εθνόσημο κατά κύριο λόγο σε φιλικά παιχνίδια και δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή της χώρας του στο EURO 2024.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα