Απόλλων Λεμεσού: «Η Παρτιζάν έχει συμφωνήσει με τον Μάριο Γιούρτσεβιτς»

Απόλλων Λεμεσού: «Η Παρτιζάν έχει συμφωνήσει με τον Μάριο Γιούρτσεβιτς»

Newsroom
γιουρτσεβιτς παρτιζαν
Δημοσίευμα από τη Σλοβενία αναφέρει ότι ο Γιούρτσεβιτς του Απόλλωνα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Παρτιζάν και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Σερβία ως ελεύθερος, λόγω της μη καταβολής των μισθών του από τους Κυανόλευκους.

Σύμφωνα με ΜΜΕ από τη Σερβία, ο Μάριο Γιούρτσεβιτς πρόκειται να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα και να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν.

Η «Mozzasport» αναφέρει ότι έχει ήδη επέλθει συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τη διοίκηση και εκείνος πρόκειται να φθάσει στο Βελιγράδι ως ελεύθερος.

Αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον του στους Κυανόλευκους, η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο 29χρονος έχει μείνει ελεύθερος καθώς δεν του είχαν καταβληθεί τα δεδουλευμένα του και επομένως το συμβόλαιό του θα λυθεί άμεσα.

Ο Γιούρτσεβιτς πριν μεταναστεύσει στην Κύπρο και τη Λεμεσό, είχε αγωνιστεί για την Ολίμπια Λιουμπλιάνα και μέσα στο διάστημα αυτό την περίπτωσή του είχε εξετάσει και ο Ερυθρός Αστέρας. Η μεταγραφή του στους Κόκκινους δεν είχε τότε προχωρήσει, άρα συμφώνησε με τον Απόλλωνα που επίσης τον διεκδικούσε το περασμένο καλοκαίρι.

Βάσει των όσων αναφέρει η ίδια πηγή, ο Σλοβένος αμυντικός είναι η κατάλληλη λύση για την άμυνα της Παρτιζάν, που βρισκόταν σε αναζήτηση αριστερού μπακ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα