Ανόρθωση: Τι χρειαζόταν το κρυφτούλι με Σύζινο;

Ανόρθωση: Τι χρειαζόταν το κρυφτούλι με Σύζινο;

Πάνος Λάρκος
sizinos anorthosi
Η Ανόρθωση βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση οικονομικά. Είναι σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να υπάρχει σωστή και αληθινή επαφή του κόσμου με τη διοίκηση και να μην κρύβονται πράγματα κάτω απ’ το χαλί. Από την στιγμή που ήταν εκτός γιατί να συντηρείται η δήθεν παραμονή του Δημήτρη Συζίνου;


Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν στην Ανόρθωση και είναι σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να μην υπάρχουν σκιές προς τον κόσμο και να υπάρχει μία ξεκάθαρη ενημέρωση. Από την στιγμή που η ομάδα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση και οικονομικά η διοίκηση ζητά από τον κόσμο να βάζει συνεχώς το χέρι στην τσέπη για να βοηθά το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να είναι και σωστή απέναντι του.

Ο Δημήτρης Σύζινος εδώ και δυο βδομάδες περίπου έχει παραιτηθεί. Ήταν κάτι που κυκλοφορούσε μέρες τώρα ως φημολογία αλλά από την στιγμή που στην συνάντηση που έγινε με τους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του σωματείου αναφέρθηκε στα πέντε άτομα της διοικούσας επιτροπής ότι συνεχίζουν κανονικά, τότε αυτό ίσως ήταν το σημείο που έφερε και την ανάρτηση του Σύζινου.

Από την στιγμή που ήταν εκτός γιατί να συντηρείται η δήθεν παραμονή του; Και αφού δεν το έκανε η επίσημη Ανόρθωση το έπραξε ο ίδιος μέσω της ανάρτησης του για να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό. Είναι σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να υπάρχει σωστή και αληθινή επαφή του κόσμου με τη διοίκηση και να μην κρύβονται πράγματα κάτω απ’ το χαλί. Ακόμη και να μην το είπαν γιατί προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν δεν είναι δικαιολογία σχεδόν δυο βδομάδες να μην υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση.

Το σημαντικό απ’ εδώ και πέρα είναι να μπορέσει η διοίκηση με τη βοήθεια και τη συνδρομή του κόσμου να βρει τα χρήματα για να περάσει τα επόμενα κριτήρια. Μιλάμε για ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο που είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί και γίνονται τεράστιες προσπάθειες.

Την ίδια ώρα ο προγραμματισμός «τρέχει» και η ομάδα αύριο ξεκινά δειλά-δειλά την προετοιμασία της με τα εργομετρικά από αύριο. Έγιναν κάποιες κινήσεις με τελευταία του Γούλερι και υπάρχουν και άλλες που βρίσκονται στα σκαριά με τον Γιάννη Οκκά να κάνει ότι μπορεί μαζί με τους συνεργάτες του για να φέρουν στην ομάδα παίκτες που θα έχουν και την θέληση να αγωνιστούν στην Ανόρθωση αλλά και να εξελιχθούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα