ΑΠΟΕΛ: Ο Μαξ Μέγερ στο κατώφλι των πρωταθλητών

ΑΠΟΕΛ: Ο Μαξ Μέγερ στο κατώφλι των πρωταθλητών

Newsroom
meger apoel
Ο Γερμανός επιτελικός μέσος Μαξ Μέγερ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ,κάτι που επιβεβαιώνεται από την ομάδα της Λευκωσίας.

Ο 28χρονος Μαξ Μέγερ έχει διαγράψει αξιοσημείωτη καριέρα, έχοντας αγωνιστεί σε διάφορες κορυφαίες ομάδες και πρωταθλήματα της Ευρώπης, και η πιθανή μεταγραφή του αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία γραμμή των γαλαζοκιτρίνων.

Τις τελευταίες δύο σεζόν, ο Μέγερ αγωνίστηκε με τη Λουκέρνη στην ελβετική Super League. Κατά την περίοδο 2022/2023, κατέγραψε 29 συμμετοχές, σημειώνοντας 8 γκολ και δίνοντας 3 ασίστ, ενώ την επόμενη σεζόν 2023/2024 αγωνίστηκε σε 36 αγώνες, πετυχαίνοντας 11 γκολ και μοιράζοντας 7 ασίστ. Η απόδοσή του αυτή τον ανέδειξε ως έναν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας.

Η καριέρα του Μέγερ ξεκίνησε στη Σάλκε, όπου από το 2012 έως το 2018 αγωνίστηκε σε 146 αγώνες στη Μπουντεσλίγκα, σκοράροντας 17 γκολ και δίνοντας 20 ασίστ. Το ταλέντο και η συνέπειά του στο παιχνίδι τον ανέδειξαν σε έναν από τους πιο υποσχόμενους μέσους της γενιάς του. Κατά την ίδια περίοδο, συμμετείχε και σε αγώνες του UEFA Champions League και του Europa League, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες σε διεθνές επίπεδο.

Το 2018, ο Μέγερ μετακόμισε στην Premier League για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας. Σε τρεις σεζόν, αγωνίστηκε σε 29 αγώνες πρωταθλήματος, μετρώντας 1 γκολ και 2 ασίστ. Παρά τις περιορισμένες ευκαιρίες του στο αγγλικό πρωτάθλημα, η εμπειρία του στην Αγγλία συνέβαλε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του και την προσαρμογή του σε διαφορετικά αγωνιστικά περιβάλλοντα.

Στη συνέχεια, το 2020, ο Μέγερ μετακόμισε στην FC Κολωνία, όπου συμμετείχε σε 4 αγώνες στη Bundesliga. Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στη Δανία, αγωνιζόμενος με τη Μίντιλαντ, πριν μετακομίσει στη Φενερμπαχτσέ της Τουρκίας, προσθέτοντας περισσότερες εμπειρίες στο ενεργητικό του από διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Με βάση τις τελευταίες του εμφανίσεις στη Λουκέρνη, όπου αποδείχθηκε ένας από τους πιο παραγωγικούς παίκτες της ομάδας, ο Μέγερ προσέλκυσε το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ. Ο σύλλογος βλέπει στον Μέγερ τον ιδανικό παίκτη για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή, προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ του.

Οι συζητήσεις μεταξύ του Μέγερ και του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, και αν ολοκληρωθούν με επιτυχία, η μεταγραφή αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Ο Μέγερ, από την πλευρά του, δείχνει έτοιμος να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας και να προετοιμαστεί για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ περιμένουν με ανυπομονησία την πιθανή άφιξη του Γερμανού μέσου, ευελπιστώντας ότι θα φέρει την εμπειρία και τις δεξιότητές του στην ομάδα, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για κατάκτηση τίτλων και επιτυχημένων εμφανίσεων σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα