Απόλλων Λεμεσού: Μετά το τεχνικό τιμ, είναι η ώρα για μεταγραφές

Απόλλων Λεμεσού: Μετά το τεχνικό τιμ, είναι η ώρα για μεταγραφές

gulaandrian
Ο Απόλλωνας Λεμεσού προέβη σε ανακοινώσεις τα τελευταία 24ωρα αυτών που θα στελεχώσουν το προπονητικό τιμ της Λεμεσιανής ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα τελευταία 24ωρα ο Απόλλωνας προχώρησε σε ανακοινώσεις αυτών που θα στελεχώνουν το προπονητικό τιμ της Λεμεσιανής ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής, Αντριάν Γκούλα, έχει εντάξει στο τιμ του τόσο άτομα γνώριμα σε αυτόν, όσο και ανθρώπους που γνωρίζουν την Κυπριακή ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Ο Νόρμπερτ Γκούλα (Norbert Gula) θα είναι ο νέος βοηθός προπονητής, ο Πίτερ Αργκιούσι (Peter Argyusi) θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή και αναλυτή, γυμναστής ο Μάρτιν Κόινοκ, ο Χριστόδουλος Πάγλας θα είναι υπεύθυνος αποκατάστασης, ο Στέλιος Αντωνίου ο νέος αναλυτής και η Φλωρεντία Γιωργαλλά η νέα διατροφολόγος. Προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Γιώργος Νικολάου.

Μετά την ολοκλήρωση της στελέχωσης του τεχνικού επιτελείου, ο Απόλλωνας μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει τις ανακοινώσεις των μεταγραφών. Βούρος, Σελεστίν, Μπαραχόνα και Ντιονέ είναι η τετράδα παικτών που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Απόλλωνα και θα ενισχύσουν τη Λεμεσιανή ομάδα στη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας περιμένει την απάντηση Τσιμποτά, στην πρόταση που έχει ενώπιον του ο παίκτης, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποια μεταγραφική κίνηση με ποδοσφαιριστή που δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα