ΑΕΚ Λάρνακας: Έβαλε τα κιτρινοπράσινα ο Καμπρέρα, θέλει ένα ακόμη ο Ρόκα

ΑΕΚ Λάρνακας: Έβαλε τα κιτρινοπράσινα ο Καμπρέρα, θέλει ένα ακόμη ο Ρόκα

Πάνος Λάρκος
cabrera_aek_larnakas
Μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης Καμπρέρα, η ΑΕΚ Λάρνακας δεν θα σταματήσει εκεί την ενίσχυση της, καθώς ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Μετά και την σημερινή επισημοποίηση της μεταγραφής του Ένζο Καμπρέρα στην ΑΕΚ για την επόμενη τριετία, ο Αργεντινός έχει ήδη πιάσει δουλειά στην Ολλανδία με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου στην Ευρώπη.

Ο Καμπρέρα ήταν ένας βασικός στόχος του Ρόκα για τον οποίο δούλεψε πάρα πολύ αλλά και αθόρυβα για να μπορέσει να τον υλοποιήσει, μιας και δεν έπαιζε μόνη η ΑΕΚ. Σίγουρα είναι μία επιτυχία για τον Ρόκα ότι κατάφερε να τον πάρει και με ένα σχετικά καλό ποσό ως αποζημίωση στην Νιούελς. Στο χέρι του είναι πλέον να αποδείξει ότι αξίζει η επένδυση που έγινε και να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύθηκαν.

Η ΑΕΚ δεν θα σταματήσει όμως εκεί την ενίσχυση της στην επίθεση μιας και ο Καμπρέρα δεν θα είναι ο μοναδικός. Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών, είναι σε επαφές και σύντομα πιθανόν να προκύψουν εξελίξεις. Στόχος είναι να έρθει ένας παίκτης που θα έχει να δώσει πράγματα και κυρίως θα μπορεί να προσφέρει εγγύηση στο γκολ αλλά και στη δημιουργία. Αν το πετύχει αυτό η ομάδα της Λάρνακας θα βγει πολλαπλά κερδισμένη.

Καμία ανησυχία


Θυμίζουμε ότι στο πρώτο φιλικό που έδωσε η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Ντε Μπος με 1-2 με τον Φεράντο να χρησιμοποιεί δυο διαφορετικές ενδεκάδες στα δυο ημίχρονα. Ήθελε να δει σχεδόν όλους τους παίκτες αγωνιζόμενους και τους έδωσε από ένα ημίχρονο. Τα φιλικά είναι για τον προπονητή για να μπορέσει να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα.

Στην Κύπρο ο Τζίμη Σουάρεθ


Δεν θα μεταβεί στην Ολλανδία ο Τζίμη Σουάρεθ που αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει τον Πέρε Πονς μιας και θα πάρει μερικές μέρες άδεια, αφού μόλις πρόσφατα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Οβιέδο. Αυτό σημαίνει ότι θα ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα όταν η ΑΕΚ επιστρέψει στην Κύπρο.

Περιμένοντας τον ΠΑΟΚ


Το δεύτερο φιλικό τεστ για την ΑΕΚ είναι αυτό με κόντρα στον ΠΑΟΚ που είναι και το πιο δύσκολο. Απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος θα μετρήσει δυνάμεις και ο Φεράντο ίσως δώσει περισσότερο χρόνο σε κάποιους και δεν θα μοιράσει σε όλους ένα 45λεπτο. Απαιτητική αναμέτρηση για την ΑΕΚ, όμως το σημαντικό είναι να μπορέσει η ομάδα μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά να παρουσιαστεί 100% έτοιμη στον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα