Ντιουνκού: «Η Ομόνοια ήταν η ομάδα που με εντυπωσίασε περισσότερο πέρυσι» (vid)

Ντιουνκού: «Η Ομόνοια ήταν η ομάδα που με εντυπωσίασε περισσότερο πέρυσι» (vid)

Newsroom
ΝΤΙΟΥΝΚΟΥ
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ομόνοιας έκανε ο Άλφα Ντιουνκού, εξηγώντας πως ήταν η ομάδα που τον εντυπωσίασε περισσότερο την περασμένη σεζόν.

Μετά την υπογραφή και τις... πόζες, ο Άλφα Ντιουνκού έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Ο δεξιός μπακ εξήγησε στην κάμερα των «πρασίνων» πως εκείνη (σ.σ. η Ομόνοια) ήταν η ομάδα που τον εντυπωσίασε περισσότερο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Καλωσόρισες στην Ομόνοια, αρχικά πες μου τα συναισθήματά σου μετά την ένταξη στην ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της Ομόνοιας. Η Ομόνοια ήταν η ομάδα που με εντυπωσίασε περισσότερο την περασμένη σεζόν. Ήταν η πρώτη μου χρονιά στην Κύπρο. Αγωνίστηκα μερικές φορές εναντίον τους. Ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Ο τρόπος παιχνιδιού τους... Όταν με προσέγγισαν, για μένα ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση να υπογράψω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα.»

Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που δέχτηκες την πρόταση της Ομόνοιας, ή υπήρξαν και άλλοι λόγοι;

«Ο κύριος λόγος ήταν λόγω του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας. Σαν παίκτης μου ταιριάζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού της Ομόνοιας. Παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο. Επιθετικό ποδόσφαιρο. Επίσης είναι ομάδα που δουλεύει πολύ σκληρά.

Όπως είπα ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για εμάς και εγώ σαν αμυντικός έπρεπε να αντιμετωπίσω τους επιθετικούς παίκτες της Ομόνοιας, όπως τον Σεμέδο. Ήταν μια πολύ καλή μάχη όλη τη σεζόν. Αυτοί ήταν οι λόγοι που με έκαναν να υπογράψω στην Ομόνοια.»

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα