ΑΕΖ: Επενδύει στο μέλλον με την απόκτηση του Νικόλα Γιάλλουρου

ΑΕΖ: Επενδύει στο μέλλον με την απόκτηση του Νικόλα Γιάλλουρου

Newsroom
giallouros aez
Ο Νικόλας Γιάλλουρος, άλλοτε παίκτης του Άρη Λεμεσού, θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΖ, ύστερα από μία εξαιρετική σεζόν του 19χρονου με τη φανέλα της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Ο Νικόλας Γιάλλουρος είναι η νέα προσθήκη της ΑΕΖ ενόψει της νέας χρονιάς, η οποία θα τη βρει να αγωνίζεται στη Β' κατηγορία.

Ο 19χρονος προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη Λεμεσού και αποτελεί ένα από τα πολλά υποσχόμενα νέα ταλέντα που έχουν ήδη ξεχωρίσει στις μικρές κατηγορίες.

Ο ίδιος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν για την «ελαφρά ταξιαρχία», παίρνοντας μάλιστα τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής και κερδίζοντας μία θέση στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος της Κ19.

Ο απολογισμός του από την σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι οκτώ γκολ και πέντε ασίστ.

ΑΕΖ και Άρης τα έχουν βρει για τη μεταγραφή του παίκτη και απομένουν μόνο οι εργομετρικές εξετάσεις και τα τυπικά ώστε αυτή να ολοκληρωθεί.

@Photo credits: arislimassol.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα