ΑΠΟΕΛ: Ο χρόνος είναι λίγος και οι προκλήσεις πολλές

ΑΠΟΕΛ: Ο χρόνος είναι λίγος και οι προκλήσεις πολλές

Newsroom
γκαγιεγο οριστικο
Με την πρώτη υποχρέωση για τα προκριματικά του Champions League να πλησιάζει για τον ΑΠΟΕΛ, ο Ντάβιντ Γκαγιέγκο ξέρει πως οι νέες προσθήκες πρέπει να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα.

Με μόλις είκοσι ημέρες να απομένουν, ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για την πρώτη του αναμέτρηση στα προκριματικά του Champions League, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος είτε με την Πέτροκουμπ είτε με την Ορνταμπάσι. Οι ανάγκες για ενίσχυση της ομάδας γίνονται όλο και πιο πιεστικές, ειδικά σε θέσεις κλειδιά όπως αυτή του δημιουργικού μέσου και του επιθετικού.

Ο χρόνος πιέζει και ο Νταβίδ Γκαγιέγο γνωρίζει καλά πως οι νέες προσθήκες πρέπει να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα. Οι παίκτες που δεν έχουν προετοιμαστεί με άλλες ομάδες πρέπει να αρχίσουν προπονήσεις με τους γαλαζοκίτρινους το συντομότερο δυνατόν. Ο στόχος είναι να αποκτήσουν επαρκή φυσική κατάσταση και να είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν, έστω και ως εναλλακτικές επιλογές, στις άκρως σημαντικές αναμετρήσεις που ζυγώνουν.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΑΠΟΕΛ πλησιάζει στην απόκτηση του Γερμανού δημιουργικού μέσου Μαξιμιλιάνο Μέγερ, ο οποίος αναμένεται ότι θα προσδώσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή. Παράλληλα, γίνονται έντονες προσπάθειες για την απόκτηση του σέντερ φορ Τζορτζ Πούσκας. Ωστόσο, δεν έχει απορριφθεί και η προοπτική συμφωνίας με τον πολύπειρο επιθετικό Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Η ενσωμάτωση αυτών των παικτών στις προπονήσεις της ομάδας αποτελεί προτεραιότητα για τον Γκαγιέγο. Οι πρωταθλητές χρειάζονται ενίσχυση όχι μόνο για την έναρξη των προκριματικών, αλλά και για τη συνολική τους πορεία στην Ευρώπη.

Με τον ΑΠΟΕΛ να επιδιώκει την είσοδο στους ομίλους, η διοίκηση αναγνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης και κινείται αποφασιστικά για να κλείσει τις μεταγραφικές της ανάγκες. Η παρουσία των νέων παικτών στις προπονήσεις θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη.

Ο χρόνος είναι λίγος και οι προκλήσεις πολλές, αλλά ο ΑΠΟΕΛ προχωρά με αποφασιστικότητα και στρατηγική για να επιτύχει τους στόχους του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα