ΑΕ Λεμεσού: Ακολουθούν οι δύο ή… άλλος

ΑΕ Λεμεσού: Ακολουθούν οι δύο ή… άλλος

ΑΕΛ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Σε εξέλιξη είναι ο προγραμματισμός της ΑΕΛ και οι φίλοι της Λεμεσιανής ομάδας περιμένουν πως και πως τις επόμενες ανακοινώσεις μεταγραφών.

Μετά τους Ζαχαρίου, Φιλιώτη, Μάμα, Σινγκ και Ιωάννου, ξεκίνησαν στα «γαλαζοκίτρινα» στέκια της Λεμεσού να διερωτούνται αρκετοί ποιοι θα είναι οι επόμενοι που θα ανακοινωθούν ως μεταγραφές από την ΑΕΛ.

Οι πληροφορίες συνεχίζουν να κάνουν λόγο πως έχουν συμφωνήσει να φορέσουν τη «γαλαζοκίτρινη» φανέλα στη νέα σεζόν οι Τρισκόφσκι και Ουεντραόγκο, άρα, είναι θέμα 24ωρων να προκύψουν τα φιρμάνια για αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές.

Εκτός και εάν, έρθει από την… εξωτερική, κάποια άλλη περίπτωση, η οποία μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών, αλλά κρατείται μυστικό από τους Παναγιώτη Γιάννου και Κρις Κόλμαν.

Η ΑΕΛ ψάχνει ακόμη για απόκτηση δύο τερματοφυλάκων, δεξιού και αριστερού ακραίου αμυντικού, επιτελικού μέσου, εξτρέμ και στράικερ, χωρίς να αποκλείεται εάν βρεθεί κάτι το καλό στην αγορά σε κάποια άλλη θέση να την… κτυπήσουν οι ιθύνοντες του προγραμματισμού της Λεμεσιανής ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα