ΑΕΛ, Λεβέντης: «Μας ενδιαφέρουν οι Τρισκόφσκι, Ουεντραόγκο, Μπράγκα»

ΑΕΛ, Λεβέντης: «Μας ενδιαφέρουν οι Τρισκόφσκι, Ουεντραόγκο, Μπράγκα»

Newsroom
leventis
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, αναφέρθηκε στον sport fm 95.0 στα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΛ, αλλά και για την παρουσίαση των διαρκείας.

Αναλυτικά το τι δήλωσε:

Για τους Τρισκόσφσκι και Ουεντραόγκο: «Είναι δυο ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν και είμαστε σε συζητήσεις. Ίσως να έχουμε αύριο νεότερα κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας».

Για τον Βίκτορ Μπράγκα « Είναι ένας από τους παίκτες με τους οποίους είμαστε σε συζητήσεις. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση, μας ενδιαφέρει. Ίσως και εντός της ημέρας να έχουμε και νεότερα.»

Για τον Μίντσεφ: «Είναι σε προφορικό επίπεδο το ενδιαφέρον για την ώρα»

Για το πόσες προσθήκες θα γίνουν: « «Θα γίνουν γύρω στις 12 μεταγραφές».

Για τα διαρκείας: «Θα πούμε πολύ περισσότερα αύριο. Αναμένουμε ότι θα κάνε το καθήκον του ο κόσμος. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μαζί μας. Κατά τη διάρκειας της δημοσιογραφικής διάσκεψης το πιο πιθανό είναι να έχουμε και μεταγραφικές ανακοινώσεις».

Για τον πιθανό ενδιαφέρον του Φραντζή από την Πάφος: «Δεν υπάρχει οποιοδήποτε επίσημο ενδιαφέρον, είναι σε προφορικό επίπεδο».

Για την εμπορική συμφωνία: «Την ερχόμενη βδομάδα θα ανακοινωθεί».

Για το αν ενδιαφέρει την ΑΕΛ ο Ρόμαντσουκ: «Είναι ένας παίκτης που μας έχει προταθεί. Είναι πολύ δύσκολη περίπτωση, δεσμεύεται με συμβόλαιο. Είναι ένας παίκτης σε καλή ηλικία. Υπάρχει ενδιαφέρον και για αυτόν τον ποδοσφαιριστή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα