Άρης Λεμεσού: Ανακοίνωσε την μεταγραφή του 15χρονου Μάξιμους Ένκβιστ στην Κάλμαρ

Άρης Λεμεσού: Ανακοίνωσε την μεταγραφή του 15χρονου Μάξιμους Ένκβιστ στην Κάλμαρ

Newsroom
aris lemesou
Η ακαδημία του Άρη Λεμεσού ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 15χρονου Μάξιμους Ένκβιστ στην Κάλμαρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Λεμεσού:

Η ακαδημία του Άρη ανακοινώνει τη μεταγραφή του 15χρονου Μάξιμους Ένκβιστ στην Kalmar FF και θα ενταχθεί στην Κ17 της ομάδας.

Ο Μαξ είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα μας και αποτελούσε πάντοτε παράδειγμα για τους νεότερους ποδοσφαιριστές. Κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα της ανώτατης κατηγορίας της ΚΟΠ και δύο φορές το Σούπερ Καπ με τις ομάδες Κ14 (2022/23) και Κ15 (2023/24) του Άρη. Ο Μαξ είχε συμπεριληφθεί αρκετές φορές στην καλύτερη εντεκάδα της αγωνιστικής των πρωταθλημάτων που αγωνίστηκε.

Συνολικά, ο Μάξιμους αγωνίστηκε σε 53 παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη (συμπεριλαμβανομένου δύο αγώνων με την Κ16) και πέτυχε 42 γκολ. Τον Ιούνιο του 2024, ο Ένκβιστ κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Σουηδίας Κ15.

Μαξ είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σου και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσπάθεια υλοποίησης των ονείρων σου! Είμαστε πολύ περήφανοι για εσένα και θα παρακολουθούμε την πρόοδο σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα