Άρης Λεμεσού: Ο Σπιλέφσκι έκανε έκπληξη στους παίκτες του με... ρεπό

Άρης Λεμεσού: Ο Σπιλέφσκι έκανε έκπληξη στους παίκτες του με... ρεπό

Newsroom
αρησ ρεπο
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι επέφύλασσε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στην ομάδα του, η οποία μόλις έφθασε στο προπονητικό κέντρο το πρωί της Τετάρτης (3/7) έμαθε ότι η προπόνηση... ακυρώνεται.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη συγκεντρώθηκαν και σήμερα νωρίς το πρωί στην παραλία για το καθιερωμένο τρέξιμο, αλλά πριν ξεκινήσουν, ο προπονητής τους ανακοίνωσε ότι η 2η προπόνηση της ημέρας (αυτή που ήταν προγραμματισμένη για τις 10:30) ακυρώνεται.

Η πραγματικότητα είναι ότι η χθεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερα κουραστική για τους ποδοσφαιριστές και κυρίως η απογευματινή προπόνηση η οποία ήταν μεγάλης διάρκειας και πολύ υψηλών εντάσεων και το προπονητικό τιμ επέλεξε να μην τους επιβαρύνει περισσότερο, δίνοντας τους την ευκαιρία να επανέλθουν. Άλλωστε, η απογευματινή προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, ασκήσεις με τη μπάλα και τακτικό παιχνίδι, ήταν επίσης μακράς διάρκειας με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται και πάλι σε υψηλές εντάσεις.

Στο μεταξύ, η σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πέρασε απαρατήρητη από την αποστολή στη Λετονία, καθώς πλέον ο στόχος του Άρη στο επικείμενο πρωτάθλημα πήρε και επίσημα μορφή. Ο προπονητής της ομάδας της Λεμεσού Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν αρνήθηκε να σχολιάσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη την κλήρωση: «Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους εντός και εκτός έδρας, οπότε δεν έχει μεγάλη σημασία η σειρά των αγώνων. Βέβαια, το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε στο ξεκίνημα ομάδες που ανέβηκαν τώρα στην κατηγορία και ουσιαστικά θα είναι καινούργιες ομάδες με κίνητρο και μεγάλο ενθουσιασμό, είναι στοιχεία που πρέπει να λάβουμε υπόψη».

Το σκηνικό με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τη βροχή κατά διαστήματα, συνεχίστηκε και σήμερα στη Γιούρμαλα. Η θερμοκρασία το πρωί κυμάνθηκε στους 14-15 βαθμούς, ενώ αργότερα ανέβηκε μέχρι τους 20.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα