Τι πραγματικά ισχύει για Άλτμαν και ΑΕΚ Λάρνακας

Τι πραγματικά ισχύει για Άλτμαν και ΑΕΚ Λάρνακας

Πάνος Λάρκος
ΑΛΤΜΑΝ
Το Gazzetta Cyprus έχει όλες τις πληροφορίες αναφορικά με τον Όμρι Άλτμαν και το τι ισχύει με την περίπτωσή του για την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ένα νέο δημοσίευμα από Ισραήλ έχει έρθει για να εμπλέξει την ΑΕΚ με τον Όμρι Άλτμαν. Ο Τσάβι Ρόκα ξέρει πολύ καλά τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό από την θητεία του στην ομάδα της Λάρνακας για 1,5 χρόνο όπου κατέγραψε 36 συμμετοχές και 10 γκολ έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις πριν πωληθεί στην Χάποελ Τελ Αβίβ.

Στο Ισραήλ δημοσίευμα αναφέρει ότι πιθανόν να επιστρέψει στην Κύπρο, όμως για να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό μιας και πολλοί τον συνδέουν με την ΑΕΚ ο Άλτμαν δεν ενδιαφέρει τον Τσάβι Ρόκα σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus.

Έτσι, τη δεδομένη στιγμή θέμα ΑΕΚ και Άλτμαν δεν προκύπτει με τον Ισραηλινό διεθνή να ψάχνει ένα καλό συμβόλαιο στην Κύπρο και να είναι πιθανόν σε επαφές με κάποιες ομάδες, όμως η ΑΕΚ δεν τον έχει μέσα στους στόχους της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα