Επίσημο του Βίκτορ Μπράγκα στην ΑΕΛ μέχρι το 2026

Επίσημο του Βίκτορ Μπράγκα στην ΑΕΛ μέχρι το 2026

Newsroom
ΒΙΚΤΟΡ ΜΠΡΑΓΚΑ
Και τυπικά παίκτης της ΑΕ Λεμεσού είναι ο Βίκτορ Μπράγκα, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον σύλλογο για τα επόμενα δυο χρόνια.

Το πρωί ανακοινώθηκε... άτυπα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕ Λεμεσού και, λίγες ώρες αργότερα, ο Βίκτορ Μπράγκα επισημοποιήθηκε ως παίκτης του συλλόγου για τα επόμενα δυο χρόνια.

To Gazzetta Cyprus σας είχε ενημερώσει από νωρίς για αυτή την εξέλιξη, με τον 32χρονο Βραζιλιάνο να έχει πλούσιο βιογραφικό στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Victor Braga για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Victor Braga, γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1992 στο Σαλβαδόρ της Βραζιλίας, έχει ύψος 1,93 μέτρα και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα Al-Tai FC στη Σαουδική Αραβία, καταγράφοντας 52 συμμετοχές, ενώ έχει περάσει και από ομάδες όπως οι FC Arouca, FC Famalicão και Moreirense FC στην Πορτογαλία.

Καλωσορίζουμε τον Victor Braga στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σωματείο ΑΕΛ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα